OM MEG

10 bakefakt om meg

Jeg deler jo som regel bare oppskrifter.Tenkte å være litt mer personlig å dele 10 bakefakta om meg selv. Slik at dere kan bli litt mer kjent med meg Ingrid Victoria. Here we go. 

1. Jeg er snart ferdig konditor. I mars har jeg fagprøven min. Juhu! Jeg gikk først et år på sykepleien, drømmen min var da å bli jordmor. Gikk et år. Før jeg bestemte meg for å ta fagbrev. Slik at jeg kan starte noe eget en dag. Min store drøm! Begynte læretiden min på Grand hotel, før jeg bytter over til hotel Contiental. Hvor jeg trives veldig godt. Kom på theatercafeen å kjøp kake av meg!

2.Treninger er en stor del av hverdagen min. Trener minst fem ganger i uken. Må jo det når jeg jobber med mat døgnet rundt. haha! Trening gir meg masse energi. Har tidligere drevet med roing i 9 år.3. Uansett om jeg har bakt en hel dag på jobb planlegger jeg hva jeg skal kokkelere når jeg kommer hjem. Matlaging er avslappende og keg koser meg på kjøkkenet. Elsker å lage mat og høre på musikk.

4. Noen dager må jeg ha timeout med " IV dag" som jeg kalller det. Hvor jeg ikke lager mat. Bare ligger på sofaen å ser på serier og spiser masse goderi. Lader batteriene. Mine favoritt dager!

5. Jeg spiser ikke alt jeg lager på bloggen. Smaker gjør jeg såklart. Bruker å gi det vekk til venner og familie.

6. Ettersom jeg lager såpass mye søtt på jobb. Liker jeg å lage andre ting når jeg er hjemme. Skal bli flinkere på å dele mer kakeoppskrifter og desserttips.

7. Jeg kjøper aldri ferdigmat. Lager alt fra bunnen av, selv om jeg som oftes bare lager mat til meg selv.

8. Jeg ELSKER å gå på matbutikker. Noe av det beste i verden. Finne nye produkter og spennende saker. Kan være irriternde for venner og familie når jeg kan henge på en butikk i timesvis. Liker best å handle i utlandet, hvor de har større utvalg. Ellers vil jeg anbefale Jacobs og mathallen som har godt utvalg i Norge.

9. Smågodt er noe av det beste jeg vet om. En pose full og jeg er lykkelig!10. Noe av det beste jeg vet, er å nyte et godt måltid med gode venner. Prate og ha det hyggelig.

Nå skal jeg forsette på matlagingen. God tirsdag dere 

Om meg

Hei, og hjertelig velkommen til min blogg. Mitt navn er Ingrid Victoria. Jeg er en livsglad jente på 24 år som bor i Bergen. De siste fem årene har jeg bodd i Oslo hvor jeg hoppet fra sykepleierstudiet til å bli konditor. Min store passion er å lage mat og bake.

Bloggen ble opprettet for å inspirere unge og game til å lage sunn, enkel, men samtidig variert hjemmelaget mat og dessert. Bloggen min gir detaljerte oppskirfter og tips slik at alle kan lage rettene og lykkes.

Her kan dere følge meg og min mathverdag. Håper oppskriftene faller i smak hos dere.

Jeg kan kontaktes på: foodbyvictoria@gmail.com 

 

, Oslo

http://bloggfiler.no/foodbyvictoria.blogg.no/images/1481578-10-1409922165296.jpg
hits