oktober 2013

Coconut chocolate chip cookies

Liker du bounty, eller sjokolade og kokos? Da bør du lage disse supergode cookiesene. Cookies er noe av det beste jeg liker å bake. Det er så godt med et glass melk til :) Dessuten er de ferdig på under 60 minutter.

Julen nærmer seg med stormskritt også, november er rett rundt hjørnet. Jeg gleder meg masse, samtidig begynner hardkjøret på jobb med julebord og selskap. Jeg har tenkt å lage en rekke juleoppskrifter i November og Desember. Kom gjerne med tips og ønsker om det er noe dere ønsker jeg skal blogge om :)

Oppskrift ca. 20 store cookies - oppskrift fra matpåbordet:

200 gram mykt smør

3 egg

50 gram sukker

150 brunt sukker

250 gram hvetemel

1 teskjee bakepulver

200 gram kokos

200 gram 70% mørk sjokolade

1. Sett ovnen på 180 grader. Bland smør og sukker luftig sammen.

2. Tilsett et egg om gangen, og miks godt mellom hver gang.

3. Bland mel, kokos og bakepulver sammen i en bolle.

4. Bland melblandingen inn, litt etter litt.

5. Tilsett hakket sjokolade.

YUM! En deilig cookierøre, ble en del smaksprøver på meg. Leker med ideen om å lage små cookiekuler av disse og blande i vaniljeiskrem. mmm!

6. Bruk en iskremskje å lag kuler. Min er av merke goodgrip.

7. Plassere kulene med avstand.  Stek på 180 grader i 12-15 min. De skal være gylden på toppen.

Avkjøl på rist, før du nyter dem med et stort glass melk. En herlig kombo :)

Cookies er alltid hyggelig å gi i vertninnegaver, eller glede noen andre med :) Putt i søte esker eller cellofanposer.

God tirsdag til alle,

Love IV.

Mini eplekaker med marengs

I dag er det denne deilige eplekaken som står på menyen. En deilig kake med syrlige epler, toppet med en søt marengs. En herlig kombinasjon. Oppskriften har jeg funnet på Elinlarsen.net. Prøv deg på denne gode eplekaken med en søt vri :)

Oppskrift: Minieplekake 6 mini former eller en stor 24 cm

1 egg

2 eggeplommer

100 gram sukker

150 gram smeltet smør, avkjølt.

150 gram hvetemel

1 teskjee bakepulver

2 syrlige epler, jeg brukte Granny Smith

2 teskjeer kanel eller mer.

Mandelflarn

Margens:

3 eggehviter

100 gram sukker

Ovenstemperatur 160 grader.

1. Pisk egg, eggeplommer og sukker til eggedosis.

2. Tilsett smøret, mens du mikser, litt etter litt. Slik at alt blir godt blandet.

3. Tilsett mel og bakepulver.

Bland godt.

4. Skrell eplene, og skjær i tynne skiver.

5. Fordel røren i 6 små former.

6. Legg på epleskivene, og dryss over kanel og sukker.

7. Pisk eggehvitene til det skummer, tilsett sukker litt etter litt. Pisk til marengsen er stiv(hold bollen opp ned).

8. Fordel marengsen over eplekakene og dryss over mandelflarn.

9. Stek på 160  grader i ca. 12-15 min. Marengsen skal være lysebrun.

Server med en kule vaniljeiskrem og melisdryss. En deilig kake.

Håper det smaker :)

IV.

Sunn Aubergine Pizza

Sunn pizza til middag. Regner med at det er flere enn meg, som liker sunne og raske middager i hverdagen? I dag skal jeg friste dere med denne deilige aubergine pizzaen. Aubergine er veldig kalorifattig, 100 gram gir 23 kalorier. Jeg hadde aubergine som pizzabunn og toppet den med deilig hjemmelaget tomatsaus og fyll. Det var utrolig godt! Dette er en rask og sunn middag, ferdig på under 30 min. Det liker vi :)

Oppskrift Aubergine pizza:

1 tykk augbergine - jeg brukte fire skiver, ca 2-3 cm tykke.

Tomatsaus eller tomatpesto- oppskrift her http://foodbyvictoria.com/2013/09/27/italienks-pizza-med-blamuggost-og-chorizo/

Skinke, chorizo, pepperoni

Spinatblader

Olivenolje til pensling

Revet mozzarella

Friske urter

1. Sett ovnen på 220 grader. Del aubergine i tykke skiver 2-3 cm tykke. Pensle dem med olivenolje, og stek dem i ca. 1 min på hver side, til de har fått farge. Legg dem deretter på bakepapir. Ha på tomatsaus, skinke, spinatblader og revet mozzarella. Et lite tips er å lage en stor porsjon tomatsaus å ha liggende på glass i kjøleskapet. Det kan brukes til alt. Ellers kan du ha på ketchup, eller tomatpesto.

2. Stek dem på 220 grader i ca. 10-15 min. Osten skal være gylden.

Disse kan du nyte med god samvittighet.  Aubergine er veldig kalorifattig. 100 gram aubergine gir 23 kalorier. Pluss  2,3 gram kostfiber. Vinn vinn :)

Server på en seng av spinat og cherrytomater. Sunt og godt :) mmm.

Lag gjerne en urtedressing av mager kesam og urter og hvitløk. Supergodt.

Håper det smaker :)

God torsdag fine lesere,

IV.

Homemade bagels

Da vi bodde i USA spiste vi ofte ristet bagels med kremost. Noe av det beste i verden, spør du meg.Da jeg tittet innom hobbykokken fikk jeg flashback på min bagelstid i Boston. Jeg ble inspirert av denne enkle og gode oppskriften. Nå har jeg spist bagels med kremost, 2 dager på rad. Lykke. Dette er en oppskrift alle får til og er superenkel. Nøkkelen er å mulittask når du baker gjærbakst. Denne deigen trenger å heve 60 min, ta deg en løpetur i mellomtiden. Det gjorde jeg. Eller gjør noe annet du må gjøre. Vinn vinn uansett :) Disse bagelsene må du bake til frokost, kvelds eller aftens :) Du vil ikke angre!

Bagels ca. 12 stk:
500 gram hevtemel + utbaking
20 gram fersk gjær
2 spiseskjeer sukker
1 1/2 teskjee salt
1 teskjee honning
4 dl vann
Svarte og hvite sesamfrø til topping

1. Blad mel, gjær, sukker, salt og honning i en bakebolle. Elt i bakemaskin. Du kan også gjøre det for hånd. Tilsett vannet i en stråle. Elt i ca. 10 min til deigen slipper bollen.

2. La deigen heve til dobbel størrelse ca. 60 min.

3. Ha godt med mel på kjøkkenbeken. Kjevle deigen ut, men ikke flat, den skal være ganske tykk.

4. Bruk en doughnut cutter( 29 kr på kitchen) å stikk ut. Du kan også bruke stor og liten utsikker, eller lag boller og bruke tommelen til å lage lage runding.

5. La dem hvile på bakepapir i ca. 10 minutter.

6. Kok opp vann og dypp bagelene nede. La de koke til de flyter opp 1- 2 minutter. Bruk en hullsleiv.

7. La dem renne av.

8. Pensle dem med egg og dryss over sesamfrø. Jeg har brukte hvite og svarte sesamfrø. Valmuefrø er også godt å bruke.

9. Stek på 220 grader i ca. 20 min. 

Fine bagels.

10. La dem avkjøle på rist.

Min favoritt er å rise dem, og ha på myk kremost. Yumminess.

Det er også godt å lage en bagel sandwich. Jeg ristet dem, og hadde på kremost, spinat, avokado og skinke. En perfekt kombinasjon. Gårsdagens søndagsfrokost.

Server med et stort glass ferskpresset juice. Trenger ikke å dra på bagels and juice lengre :)

Lag en dobbel oppskrift, og frys ned. Perfekt til frokost, lunsj og aftens. Lag din beste bagel sandwich.

Neste gang skal jeg bake med grovere mel. Oppskrift kommer!

Lag bagels dere :)

IV.

Clafotis med bær

Clafotis er en klassisk fransk dessert. Franskmennen server denne pannekake-kake ofte om høsten. Med plommer og kirsebær. Denne desserten er like lett å lage, som en pannekakerøre, bare at du baker den i ovnen. Konsistensen blir litt cream brulee aktig i midten. En herlig dessert, hvor en kan bruke det en har av bær og frukt. Jeg hadde bringebær og blåbær i min clafotis. Server lunken med en kule vaniljeiskrem eller vaniljesaus.

Clafotis 5-6 porsjoner:

3 egg

1 dl sukker

1 vaniljestang

1 1/2 dl hvetemel

1 1/2  dl melk

1 1/2 dl fløte

300 gram bær

1. Pisk sukker og egg luftig.

2. Tilsett vaniljeførene. Skjær vaniljestangen på langs, og bruk en kniv til å skrape ut frøene.

3. Tilsett melet og rør til en klumpfri røre.

4. Tilsett melk og fløte tilslutt.

Jeg bruker å ha røren i et litermål, før jeg heller i formene. Slipper du mye søl.

5. Fordel bærene i små ildfaste former. Du kan også bruke en stor form.

6. Fordel røren, ikke topp formen med røre. De hever.  Stek på 180 grader i 10-15 min. 

Jeg liker min clafotis litt hevet i kantene, med en cream brulee aktig konsistens i midten. Her er det smak og behag som gjelder. Stek gjerne lengre om du ønsker den mer hevet. Eller mindre, om du vil ha den helt flat.

Server med en kule vaniljeiskrem. En deilig dessert.

Disse kan lages på forhånd, og stekes når gjestene kommer. Eller frys dem ned, tar ikke lang tid å varme opp.

Bruk opp bær/frukt rester du har liggende. Eller kjøp deilige norske plommer i butikken.

Ønsker alle en herlig helg!!

IV.

Scones med appelsin og mandler

Scones er supert både til aftens og frokost, og det beste er at deigen ikke trenger å heve. Raskt og enkelt. Jeg har tidligere laget scones med valnøtter og sjokolade(prøv dem). Dagens scones er laget med deilig appelsin og mandler. En herlig kombinasjon. Disse herlighetene er ferdig på 40 min, og nytes med deilig pålegg. Min favoritt er med meierismør og hjemmelaget jordbærsyltetøy. Prøv det du også :) God torsdag til alle lesere. Setter pris på en kommentar eller to.

Oppskrift Scones ca. 8 stk:
300 gram hvetemel
1.5 dl melk
100 gram mykt smør
50 gram sukker
1 teskjeer bakepulver
1 appelsin saft + skall
mandlelflarn til topping

1. Miks smør, sukker, melk, appelsinsaft og skall sammen i en bolle.

2. Bland mel og bakepulver sammen i en skål.

3. Tilsett melblandinge og bland til du får en fin deig.

4. Ha mel på kjøkkenbenken. Press deigen rundt og flat.

5. Skjær 8 like store deler, akkurat som en pizzadeig. Du kan også lage boller om du foretrekker det.

6. Pensl dem med egg, og ha godt på med mandlelflarn. Stek på 200 grader i ca. 15. 20 min.

Luftige og deilige scones.

Server med godt smør, hjemmelaget syltetøy og brunost. Mmm. En sjokoladebit til kaffen er heller ikke feil.

Hjemmelaget vårruller med grønnsaksblanding og kylling

Vårruller er overraskende lett å lage. Så lett at du ikke trenger å kjøpe ;) Jeg har laget disse gode vårrullene med grønnsaksblanding og kylling.  Velg det fyllet du liker best, enten det er med kjøtt, kylling, veggetar eller fisk. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er så glad i thaimat, derfor har jeg tatt sauser og glassnudler i oppskriften. Lag din egen favoritt vårull med det fyllet du liker best. Enkelt, raskt og godt. Kan anbefale denne kombinasjonen :) Vårrullark fåes kjøpt til en billing penge på internasjonale matvarebutikker, eller på Meny/Ultra.

Oppskrift våruller ca. middels store 15 stk:

1 stor kyllingfilet

1 paprika

1/2 gul løk

15 spring roll pastry ark

2 gulrøtter

1 halv liten kål(eller ønsket mengde)

3 fedd hvitløk

Raspolje til frytering

Smak til med timian(andre urter) salt og pepper.

1. Kutt kålen i strimler, og finhakk resten av grønnsakene. Bland sammen i en bolle.

2. Legg vårrullarkene på benk for å tine.

3. Kutt kyllingen i små biter, stek med salt og pepper. La dem renne av, før du blander inn grønnsaksblaningen.

Bland alt godt sammen.

4. Her har jeg lagt fram hvordan du bretter en vårruller. Det er ikke så velding vanskelig. Dette var min første gang, og resultatet ble slett ikke værst. Øvelse gjør mester! Ikke legg for mye fyll inni, da sprekker de. Snakker av erfaring. Penlse kantene med egg. Slik at det blir limt sammen. Følg framgangsmåten på bildene.

.

Det blir som en konvolutt nesten.

5. Legg alle vårullene klar på en fat, mens du venter på at oljen skal bli varm nok. For å sjekke at oljen er varm nok, ta en brødbit på en gaffel og dypp nedi. Hvis det bobler rundt brødbiten, er oljen klar. Friter til de er gyldene ca. 2- 3minutter. Husk å snu dem

La dem renne av på papir.

Så godt, så enkelt. Trenger ikke å dra å kjøpe vårruller, når du kan lage minst like gode selv.

Jeg serverte med en frisk salat til. Supergodt.

Er også godt å servere med ulike chilisauser og soyasaus. Lag en deilig wok til, om du liker det best.

God tirsdag til alle!

IV.

Chili con carne ala Victoria

Søndag er min favoritt dag i uken. Totalt avslapping, seine morgninger og deilig søndasfrokost. Minner fra barndommen, hvor vi alltid hadde søndags frokost med hele familien.  Mamma som alltid laget ferske rundstykker og noe herlig bakst. Jeg har selv spist hjemmelaget scones med appelsin og mandler til frokost. Samt en stor kopp latte :) Yum! Oppskrift kommer til uken.

I dag er det en deilig chili con carne, som står på menyen. En enkle gryte som hører høsten til. Kan lages før du legger ut på søndagstur, eller rett til middag. La den stå i kjøleskapet, smaker fortreffelig neste dag også. Dette er er en alt i ett gryte. Tilsett det du har i kjøleskapet, ulike rotgrønnsaker er godt å putte i. Regel nummer en i matlaging, er å smake seg fram. Liker du ikke for sterk chili smak tilsett mindre, liker du det mer tilsett mer. Rema 1000 har også lammekjøttdeig for 39.90 denne uken. Perfekt til chili con carne! Dagens tips fra meg.

Oppskrift chili con carne ala Victoria:

400 gram karbonadekjøttdeig

1 paprika

2 gulrøtter

1 rød løk

1 gul løk

4 fedd hvitløk

2 små bokser hakkede tomater

1 boks kidney bønner/grytebønner

2 teskjeer cumin

3 teskjeer paprikapulver

2 teskjeer chilipulver

1 teskjee tørket chilikorn

Urter, jeg brukte timian

Smak til med salt og pepper.

1. Finhakk alle grønnsakene. Jeg bruker å finhakke alt, og å ha det i en bolle. Dermed er alt klar når gryten er varm og kjøttedeigen er ferdig brunet.

2. Brun kjøttedeigen i olivenolje, før du tilsetter alle grønnsakene.

3. Tilsett krydder. Bland godt.

4. Tilsett hakkede tomater, og timian. La det koke på svak varme i 10 - 15 minutter.

Smak deg fram med krydder. Hvis ikke du ønsker sterke smak.

5. Hell væsken av bønnene og skyll før de tilsettes i gryten. Det er også godt å tilsette mais.

Kok opp, og smak til med salt og pepper.

Denne middagen lages på under 30 min. Lage gjerne en dobbel oppskrift, slik at du har middag på to dager. Sunn og god mat er en vinner i hverdagen.

Server med ris eller potetmos og en deilig salat til. Er godt å lage hvitløksbrød også.

Oppbevar i kjøleskapet. Smaken setter seg godt over natten.

Planlegg middagsuken. Det vinner du masse tid på, og du sparer penger!!

God søndag

IV.

Luksus boller med bringebær og hvit sjokolade

Lukus boller til helgen, slår ikke feil. Det var bringebær på tilbud, og jeg har lenge hatt lyst til å prøve denne kombinasjonen i boller. Resultatet ble himmelsk! Deilig hvit sjokolade fra Belgia, sammen med syrlige bringebær. Yum. Det er helg og lov til å unne seg litt ekstra luksus. Oppskriften er min favoritt bolledeig fra Åpent bakeri. Del oppskriften i to og lag halve med bringebær og hvitsjokolade, og andre halvdel med kanelsnurrer. Eller hveteboller. Inviter venner på bollefest i helgen :)

Bringebærboller med hvit sjokolade i form: ca. 1 form(halve oppskriften). Lag en langpanne, eller del deigen i to og lag kanelsnurrer/hveteboller.

1 kg hvetemel + mel til utbaking.

3 ts havsalt

4 ts malt kardemomme

2 dl sukker

50 g fersk gjær (søt type)

1 egg

6 dl lunken melk ( ca. 30 grader)

150 g smør, romtemperert og i biter

120 gram ferske bringebær

100 gram hvit sjokolade

Egg til pensling

1. Bland mel, sukker, salt, kardemomme og gjær i en bolle. Smuldre gjærene med hendene. Start kjøkkenmaskinen på lav hastighet med eltekrok.

2. Tilsett deretter egget.

3. Tilsett den lunkende melken i en tynn stråle, mens maskinen går på lav hastighet. La den elte i 10 min før du tilsetter smøret.

4. Tilsett smøret i terninger. Det skal være romtemperet. Jeg bruke å sette ut mitt smør dagen før.  La den elte i ca. 10 minutter til.

Deigen skal være glatt og smidig. Ha plast/kjøkkenhåndkle over å la den heve i 1 time. Deigen skal være dobbelt størrelse.

5. Ha deigen ut på en melete bord. Denne deigen er utrolig lett å jobbe med. Luftig og god. Ha godt med mel til utbakingen.

6. Kjevl deigen ut til en stor rektangel. Ha på godt med mykt smør. Dryss bringebær og hvit sjokolade over.

Yumminess!!! Her er det lov å ta seg en liten smakebit.

7. Rull den til en pølse og skjær i 2-3 cm skiver.

8. Legg ni boller i en firkanten form. Eller i en liten langpanne, eller rund kakeform. Mange ideer her.

La dem etterheve i 30 min på kjøkkenbenken. Sett oven på 200 grader i mellomtiden.

9. Penlse med egg. Ha over litt perlesukker, om du har liggende.  Stek på 200 grader i 30-40 min. Du skal ha en god farge på toppen. Ha over folie, om du ser at den begynner å bli brent. Boller som er rå, er ikke godt.

Avkjøl i form, ha deretter over på rist.

Deilig gjærbakst.

Server med en kopp kaffe, eller et glass kaldt melk. Mmm, det beste som finnes. Ingenting slår fersk gjærbakst, spør du meg.

Bruk gjerne andre bær som solbær og bjørnebær. Revet eple og pære er også kjempegodt. Oppskrift på eplesnurrer finner du her http://foodbyvictoria.com/2013/09/06/eplesnurrer/.

Bryt bollen i biter.

Bak boller, det er helg :)

IV.

Tunfiskrøre på ristet surdeigsbrød

I dag skal jeg friste dere med en sunn og god tunfiskrøre. Denne lages på max ti minutter. Server på ristet grovbrød eller i en deilig salat. Jeg har brukt mager kesam og lett majones, samt grønnsaker. Dette kan nytes med god samvittighet. Gir energi og næring på en travel hverdag. Lover at du er mett lenge etter å ha spist denne gode tunfiskrøren.

Oppskrift tunfiksrøre:
1 boks tunfisk i vann
1/2 rødløk
1 liten selleristang
1 halv paprika. Jeg brukte partypaprika, så om du bruker en stor, ville jeg sett an mengden.
2 fedd hvitløk
1 neve frisk timian
2 spiseskjeer lett majones
3 spiserskjeer mager kesam
Smak til med salt og pepper.

1. Finhakk løk, paprika og selleri.

2. Hell vannet av tunfiksen og ha i en bolle.

3. Bland grønnsakene, revet hvitløk, tunfisk, kesam og majones godt sammen.

Jeg smaker til med peppermix og maldonsalt. Gir en god smak.

4. Jeg bruker en skje å blande meg. Synes du røren blir for flytenede/fast tilsett mer majones/kesam.

Rist grovt surdeigsbrød, eller annet grovt brød du liker. Ha på litt salat, her brukte jeg spinat. Legg en stor skje med tunfiskrøre på toppen. Server og nyt.  Denne er røren er super å ha i med en bolle salat. Sunt og godt.

Dryss over litt pinekjerner om du har liggende. Mums.

God onsdag fine folk,
IV.

Foccacia med soltørket tomater og rosmarin

Det er helg og en perfekt dag for å lage deilige brødbakst. Denne foccaciaen krever litt planlegging, men til gjengjeld for du et utrolig godt brød og en herlig smaksopplevelse. Deilig hjemmelaget bakeverk bakes med tolmodighet og kjærlighet. Jeg selv satt fordeigen fredagkveld. Dagen etterpå bakte jeg den ut. Deigen krever litt heving. I mellomtiden kan du lørdagshandle, gjøre husarbeid eller bare slappe av, i mens deigen godgjør seg på benken. Skjær den i biter å server med ulike dipper. Jeg hadde aioli, tomat og basilikumspesto. Har du rester igjen til neste dag, kan du lage en deilig sandwich å ha med på søndagstur i marken. Her skyter jeg ut mange gode forslag til dere. Topp den med den toppingen du liker best. Løk, tomat, oliven og deilige urter er gode alternativer. Oppskriften er åpent bakeri basert. Har du ikke prøvd å lage hjemmelaget foccacica? Gjør det nå :)

Dag 1:
750 gram hevtemel
6 dl lunket vann

Dag 2:

20 gram fersk gjær
2 teskjeer maldon havsalt
1. 5 dl olivenolje til pensling av panne + topping
Frisk rosmarin og maldonsalt
1 pakke soltørkede tomater

1. Sett en autolyse( I bakesammenheng handler det om at vi ønsker å sette igang en nedbrytningsprossess i deigen. Vannet for tid til å trekke ordentlig inn i melet) kvelden før du skal bake foccaica. Da blander du mel og vann sammen med en sleiv. Dekk bollen til med plast/klede.

2. Dagen etter tilsetter du gjæren og lar den elte inn. Du kan gjøre dette for hånd, eller med en kjøkkenmaskin. Ca. 5- 8 minutter til gjæren er godt blandet inn. Tilsette deretter saltet og elter videre i 5-6 minutter.

3. Tilsett soltørkettomater, eller oliven eller noe annet godt du liker. La deigen heve til dobbelt størrelse, Tar ca. 1.5-2 timer. 

4.  Ha en liten langpanneform(20x40 cm) pensle godt med olivenolje. Bre deigen utoverformen. Ha gjerne litt mel på hendene,når du gjør dette. Deigen er klissete.

5. Lag huller med fingrene. Dryss over godt med olivenolje og havsalt(jeg bruker maldon) Dryss over frisk rosmarin. Du kan også bruke tørket.

La den heve på benken i ca. 1 -1.5 time. 

6. Sett ovnen på 250 grader. Når du setter brødet inn i ovnen, skrur du ned til 200 grader og steker brødet i 25-30 minutter.Det skal være gyldent og sprøtt på toppen.

Lover dette er verdt all planleggingen. Den beste brødet er det du lager selv. Bakt med ekte kjærlighet.

La det hvile til det er lunket. Deilig duft på kjøkkenet.

Ha det på rist før du skjærer det i biter.

Server som tilbehør til middag/lunsj eller tapas. Du kan også lage en egen krydderolje å dyppe det i. Deilig!

Ønsker alle mine lesere en herlig fredag!

Love, IV.

Banankake med mørk sjokolade

Banankake er min absloutte favoritt formkake. Sjokolade og banan er så utrolig  godt sammen. Dette er også en utrolig saftig kake, og en ypperlig mulighet å bruke brune bananer til noe godt. Skjær kaken i tykke skiver og ta med som turmat i det fine høstværet. En sikker vinner :)

Oppskrift banankake i brødform:

3 modne bananer(normal størrelse)

2 egg

5 dl hevtemel

1 dl melk

2 ts vaniljesukker

1. 5 ts bakepulver

1.5 dl sukker

120 gram smør

100 g 70% mørk sjokolade

1. Sett ovnen på 180 grader. Miks smør og sukker luftig.

2. Vend deretter inn et egg om gangen.

3. Tilsett banene i biter. Bland sammen.

4. Bland hevtemel, bakepulver og vaniljesukker i en bolle.

Bland melken  inn med det andre. Miks godt.

4. Vend inn hakket sjokolade med en slikepott.

Bland til sjokoladen er blandet inn godt.

5. Hell blandingen i en brødform (eller springform, muffins former ect) Stek på 180 grader i ca 35-40 min.

Nybakt banankake. La den hvile i formen til den er lunken, ha den deretter over på rist.

Server med en kopp kaffe og et lite melisdryss.

Prøve den du også? :) God onsdag!

IV.

hits