februar 2015

Smuldrepai med pistache og madel crumble

Smuldrepai er en av de enkleste dessertene du kan lage. Jeg har laget en deilig crumble med pistache og mandler. Finn frem det du har av bærrester i frysen, og lag denne herligheten til helgen! Perfekt å nyte til VM. Regner med det er flere enn meg som har sittet benket foran tv-en? Jeg er en veldig lettrørt person, så det blir en del tårer underveis. Jeg bare elsker ski og Norge- skijentene er såklart favoritten! Paien laget jeg i små porsjonformer, men du kan gjerne bruke en stor form. Personlig liker jeg godt å bruke porsjonesformer til mange av desserte jeg lager - hvis du serverer gjester, syns jeg det gir det "lille ekstra". I tillegg er det greit å fryse ned, så kan du bestemme hvor mye du til ta opp fra frysen.

Smuldrepai med pistache og mandel crumble:
500 gram bær. Jeg brukte det jeg hadde i frysern; skogsbær, jordbær, blåbær og bringebær
100 gram sukker

Pistache og mandelcrumble:
100 gram mel
80 gram sukker
80 gram kaldt smør
50 gram grovhakket pistache
50 gram grovhakket mandler eller mandelmel.
 

1. Bland sammen alt i en kjøkkenmaskin til du får brødsmuler. Store og små klumper. Pass på å ikke kjøre maskinen for lenge. Har du ikke kjøkkenmaskin kan du gjøre det for hånd. Smuldre da inn smøret med hendene.2. Jeg laget en liten kompott av bærene, men det er absloutt ikke nødvending. Du kan gjerne bare ha bærene rett i formen og helle over crumble. Har du tid er det godt å lage en litt tykkere bærkompott , da tar du i 1 ss maizenna som du blander med litt vann og lar den koke tykt på middelsvarme.

3. Ha bærene/kompott i formen og dryss over rikelig med crumble. Stek på 200 grader i ca.10-15 minutter. Toppen skal være gylden.

Server sammen med vaniljeiskrem eller pisket krem! Du kan også bruke vaniljekesam etc. om du vil ha en litt "sunnere" variant.God helg og heia NORGE 

Squash spaghetti med hjemmelaget tomatsaus

Har du lyst til å få enda mer grønnsaker inn i kosten og en sunn middag i hverdagen? Da er denne oppskriften til deg. Squash tilhører gresskarfamilien og er rik på både jern og vitaminer. Det er en mager grønnsak som smaker godt. I dag har jeg laget squash spagheti med hjemmelaget kjøttsaus - et sunnere alternativ du kan bytte bort den vanlige spaghettien med. Det smaker kjempegodt, og ser samtidig veldig delikat ut på tallerkenen! Jeg bruker å lage hjemmelaget tomatsaus, og lager ofte litt ekstra i samme slengen som jeg har stående på et glass i kjøleskapet. Holder seg en stundt. Perfekt å bruke til andre middagsretter som for eksempel på pizza, chili ect.

Oppskrift squash spaghetti 1-2 porsjoner:
1 stor squash (eller to små)
200 gram karbonadekjøttdeig
Tomatsaus (oppskrift på hjemmelaget tomatssaus finner du her http://foodbyvictoria.blogg.no/1410168993_victorias_tomatsaus.html
1 liten neve frisk basilikum

1. Riv squashen med et julienne. Jeg kjøpte min for 129 kr på Jernia, men du kan også bruke en skreller. Riv til du kommer til frøene

 

2. Stek kjøttdeigen og ha over tomatsausen. Her kan du selvfølgelig gjøre raske løsninger som å bruke pesto, cream fraiche eller et par tomater/urter for å smaksette om du ikke har tid til å lage saus.
Oppskrift med pesto finner du her http://foodbyvictoria.blogg.no/1410944144_17092014.html


3. Kok opp vann i en kjele, legg squash spagehettien i en sil over kjelen og legg på lokk. Damp squashen i ca. 3 minutter.Server med engang. Dryss over litt pinkjerner og parmesan om du har.

Dette er en veldig rask, enkel og rimelig middagsrett å lage - samtidig litt mer spennende enn de "vanlige" måltidene de fleste bruker å lage. Håper det smaker:) 

Avokadosmoothie

                                                                                                                                                                                                                                                                                       sponset produkt

Jeg elsker å lage smoothies til frokost eller som et mellommåltid! Denne varianten med avokado er en mettende og god smoothie å lage til frokost eller kvelds. Jeg har prøvd Go Green nye havremelk som er både sukkerfri og glutenfri, og et fint supplement du kan bruke i smoothies, pannekaker og grøt.

Avokado smoothie:
1 moden avokado
Saften av 1 sitron
3 ss honning
3 dl havremelk 

1.Miks alt sammen i en blender til du får en kremet konsistens, og den er klar til servering :) Drikk den til frokost, eller ta den med deg på vei til skole/jobb om du har dårlig tid! Enkelt, godt og smakfult!

Havremelken kan også brukes i pannekaker, i grøt eller i frokostblandinger. Brioche kringle

Brioche kringle til helgen? Denne lager du på 1-2-3. Inviter på kaffebesøk eller ha med som en treat i skisporet. Sjeldent noe som slår hjemmelaget gjærbakst. Fyll kringlen enten med sukker og kanel, sjokolade eller vaniljefyll. Bær og frukt er også godt. Deigen er også super til kaldheving over natten. God helg dere  ♥ 

Oppskrift Briochekringle 2 små eller 1 stor:
500 gram mel + til utbaking
25 gram gjær
12 gram salt

50 gram sukker

5 egg
0.5 dl vann

250 gram meierismør romtemperert 
Pisket krem, melis og syltetøy til fyll.

1. Bland alle ingredienser, untatt smøret, i en bolle med eltekrok
2. La det elte i 10 minutter før du tilsetter smøret. Deigen skal være smidig. Tilsetter du smøret med engang blir det en klissete og vanskeligere deig å jobbe med.
3.Tilsett smøret og elt til smøret er godt blandet inn, ca. 2 min.
4. La deigen heve i 60-90 minutter 
5.Ha mel på kjøkkenbenke. Deigen er veldig fettete, og enkel å jobbe med. Kjevle deigen i en stor firkant. Ha på mykt smør. Dryss over sukker og kanel. Rull sammen til en lang pølse og form til en stor kringle. Kutt små kuttt langs kringelen. La den heve i ca. 30-40 minutter.
6. Pensle med egg. Stek på 180 grader i ca. 20-25 minutter.

Peanut butter + chocolate = love

Jeg elsker virkelig sjokolade og peanøttsmør sammen. Finnes det noe bedre? laget disse godbitene da jeg hadde besøk forleden. Disse er mektig og smelter i munnen. En bit og en kopp mørk kaffe er en sikker vinner mot søtsuget også. 

Oppskrift peanøtt og sjokolade konfekt 8-10 ruter:
200 gram mørk sjokolade. Jeg brukte 70%
Peanøttsmør. Jeg brukte økologisk. Anbefaler go green.
Havsalt

1. Jeg brukte en firkantet silikonform av merke Wilton. Bruk gjerne små konfektformer, eller en annen silikonform. Smelt sjokoladen over vannbad. Jeg bruker å ha sjokoladen i en sprøytepose for å unngå å søle. Fyll et tynt lag i bunnen og sett på frys til det stivner ca.5-10 minutter. 
2. Ha deretter i peanøttsmør, en liten klump i hver form. Dryss gjerne litt havsalt over.

3. Ha resten av sjokoladen over og sett på frys til det har stivnet. Tar ca. 40-60 minutter. Kan stå i kjøleskapet også, er bare enklere å få de ut av formen når du har silikonformer.

Nyt med en kopp kaffe. Åh som jeg elsker peanutt og sjokolade sammen 

Disse smelter i munnen og er mektig. 

Lofoten sushiris

I forrige uke ble jeg invitert på sushikurs med superkokken Øyvind Hjelle, i regi av Lofton Sushi. Utrolig gøy! Jeg har aldri vært noe glad i å spise suhi, og har aldri laget det før, men etter dette kurset har jeg definitivt endret mening, det var utrolig godt! 

Denne uken lanserer Lofoten Norges første ferdige sushiris. Risen består av original koshihikari-ris produsert for Lofoten i sushilandet Japan. Pakken trenger bare 90 sekunder tilbredningstid før du har ferdig sushiris. Sammnen med Lofoten sushilaks har du en smakfull laksering på under 5 minutter. Du kan også lage mer avanserte varianter som maki og ura-maki. Passer perfekt om du vil ha en rask middag i hverdagen, eller gjøre det lille ekstra når du skal invitere på besøk ved å lage hjemmelaged sushi istede for å kjøpe den. Sushikveld slår aldri feil, inviter gjerne venner til å lage det sammen med deg!

Her er et lite bildedryss fra kurset 

 

Øyvind demonstrerer, og markedssjef Camilla forteller

Her er Lofotens sushilaks fra den fineste delen av laksen. Passer perfekt til sushi og sashimi!Første gang jeg lager lakseringer, må si jeg er litt stolt for å være første gang!Maki med laks,agurk og mango

Laget også maki med fritert torsketunge, avokado, mango og chilimayo

Øyvind laget også rødvinsris! Den var virkelig god. Servert med hvalbiff, and og foie gras. Ha en herlig mandag 

Fastelavensboller med verdens beste gjærdeig

I morgen er det fastelaven, og hva er vel ikke bedre enn å lage hjemmelagde boller med krem og syltetøy? Yum! Dette burde spises oftere enn en gang i året spør du meg. Oppskriften på gjærdeigen kan du lage lørdagskveld, og la den kaldheve i kjøleskapet over natten. Da er deigen ferdig hevet til å lage boller søndag morgen, og kan serveres nystekt! Brioche er et fransk bakeverk som inneholder store mengder smør og egg som gjør det utrolig luftig og saftig, med andre ord en gjærdeig som fortjenes å nytes på årets fastelavens. Ønsker alle en fin Valentines  

 

Oppskrift Brioche, ca. 20 boller :
500 gram mel + til utbaking
25 gram gjær
12 gram salt

50 gram sukker

5 egg
0.5 dl vann

250 gram meierismør romtemperert 
Pisket krem, melis og syltetøy til fyll.

1. Bland alle ingredienser, untatt smøret, i en bolle med eltekrok
2. La det elte i 10 minutter før du tilsetter smøret. Deigen skal være smidig. Tilsetter du smøret med engang blir det en klissete og vanskeligere deig å jobbe med.
3.Tilsett smøret og elt til smøret er godt blandet inn, ca. 2 min.
4. La deigen heve i 60-90 minutter 
5.Ha mel på kjøkkenbenke. Deigen er veldig fettete, og enkel å jobbe med. Form boller på ca. 60 gram og la dem heve I ca.30-40 minutter.
6. Pensle med egg. Stek på 180 grader i ca. 12-16 minutter.

7.Når bollene er avkjølt del dem i to.Pisk krem og fyll bollene med syltetøy, krem og dryss over melis.

Inviter til fastelavensboller og kaffe på søndag :) Love IV 
 

Valentines sweets

På lørdag er det som vi alle vet valentines day- alle hjerters dag  I den anledningen har jeg har jeg laget en hjerteformet brownies og en cupcake med hvitsjokolade - selvfølgelig med en liten vri inspirert av valentines day. Kanskje noe å overraske din kjære med? Eller oppmuntre en singel venninne? Om du har kjæreste eller ei syns jeg likevel det er en hyggelig dag å feire, og gir oss enda en unnskyldning til å gjøre det lille ekstra for noen du er glad i. Overrask med en deilig frokost, middag eller kanskje noe bakeverk? En liten gave i form av parfyme, kinobilletter, middag ute, små lapper med kjærlighetserklæring, blomster eller et fint kort. Tanken som teller.

Vanilje cupcakes med lime: ca.12 stk
100 g smør mykt smør
1.5 dl sukker
2 store egg
1 ss vaniljeessens/vaniljesukker( fåes kjøpt på Meny/Cacas/kakebutikker etc.)
1 ts bakepulver
zest fra 1 lime
1.5 dl h-melk eller fløte
150 g chocolate chips (kan sløyfes)
3 dl mel

1. Pisk smør og sukker sammen til røren blir lett og fluffy
2. Tilsett et egg om gangen, pisk godt mellom hver gang (bruk slikkepott i kantene av bollen, slik at all røren blir pisket skikkelig)
3. Tilsett vaniljeessens
4. Sikt bakepulver og mel inn i røren
5. Tilsett melk/fløte og pisk videre
6. Tilsett chocolate chips, rør forsiktig videre med en slikkepott. Fordel røren med en iskremskje, en scoop i hver form
7. Stek på 200 grader i 12-16 min. Avkjøl videre på rist 

Frosting:
150 g smør
150g hvit sjokolade (varmes i vannbad eller mikro)
4-5 dl melis
1 skvett melk/fløte (etter behov)
3 spiseskjeer philadelphia ost
valgfri wilton konditorfarge
- roseblader: jeg tar av bladene fra en rose. Pensler så bladene med eggehvite og dypper i sukker. Lar dem så tørke til neste dag, før det brukes som pynt

1.
Pisk først smør, melis og kremosten sammen. Tilsett deretter den avkjølte hvite sjokoladen sammen med wilton konditorfarge.Videre tilsetter du melken etter behov. Frostingen skal være myk og luftig. Det gjelder å prøve seg fram på hvor mye melis og melk en skal ha, jo lengre du pisker jo luftigere blir røren.
Jeg pleier å sette frostingen i kjøleskapet i 5-10 min så den får avkjølt seg før jeg begynner å pynte cupcakesene.Sukret roseblader er en enkel og fin pynt. Jeg har sansen for delikate detaljer. 


Oppskrift Brownie: Form 30x20cm, hjerteform, eller stikk ut selv med egen form.
200 gram smør
300 gram kokesjokolade
400 gram sukker
1 teskje vaniljestrakt/sukker
5 egg
100 gram mel
40 gram kakao

1. Smelt smør og sjokoladen sammen i en kjele. Bruk en dyp kjele, hele oppskriften lager du i den. La blandingen bli lunken før du rører inn sukker og vaniljestrakt.
2. Bland inn egg en etter en. Visp godt mellom hvert egg
3. Vend inn mel og kakao. 
4. Rør inn appelsinzesten. Tilsett gjerne litt chili eller kanel om du ønsker mer smak. Nøtter og tørket frukt er også godt
5. Fyll i form 30x20 cm eller i porsjonsformer. 
Stek på 180 grader i 25 minutter. 

6.Avkjøl kaken før du tar deg en smaksprøve. Stikk ut hjerter med f.eks en pepperkakeform eller om du lager et stort hjerte. 


Håper dette kan være til inspirasjon! Lykke til, og happy valentines day 

Pizza med hvit geitost

Hver gang jeg er på Olivia å spiser pizza velger jeg alltid hvit saus. Den er virkelig favoritten min. Nå har laget min egen hvite pizza med ekte hvit geitost fra tine og strandaskinke. Ekte norsk pizza med gode råvarer. Kanskje noe å lage til kjæresten på Valentines på lørdag? Eller en ny lørdagsfavoritt! Den må prøves. En fest i munnen!

Pizzadeig 2 porsjoner:
250 gram pizzamel
2 dl vann
1 teskjee salt
1/2 teskjee sukker
2 spiseskjeer olivenolje
1/4 pakke fersk/tørrgjær

Hvit pizzasaus:
1 books cream fraiche
2-3 fedd hvitløk
1 spiseskje olivenolje
1 liten neve fersk basilikum eller organo.

Topping:
Strandaskinke
Ekte hvit geitost fra tine(brukte ca. en halv pakke)
Ristet pinkjerner
Organo/ruccola til pynt
 

1. Bland sammen salt, mel, sukker i en bolle.
2. Løs gjæren ut i lunket vann. Bland inn i melet. Tilsett deretter olivenoljen. Om deigen blir for tørr/klissete tilsett mer vann/mel. Elt deigen med hendene i ca. 5 min. Du kan også bruke en eltekrok til dette.
3. Ha deigen tilbake i bollen. Ha plast over og la den heve over natten. Eller lag den samme morgning, og bak ut på kvelden.
4. Finhakk hvitløken og organo. Bland sammen med cream fraiche og olje. Smaken setter seg best om den står over natten. Går også fint å bruke med engang. 

5. Kjvele deigen så tynn som mulig. Jeg bruker pizzastein som jeg kjøpte på traktøren, anbefales. 

Ha på hvitsaus. Denne blander du sammen i en fei.

Revet ekte hvit geitost. Denne er veldig god på smak. 

6. Stek på 250 grader ++(høyest temperatur på ovenen) i ca. 8-10 minutter. 

7. Ha på strandaskinke, ristet pinkjerner og litt frisk organo. Server og nyt med engang. Yummm.

Denne pizzaen har masse smak og er laget med gode norske råvarer. Det liker vi! Ha en herlig tirsdag dere ♥ 

Tine Osteriet

Forrige uke var jeg på presselansering av Osteriet i Mathallen. Osteriet er et digital magasin for ost, perfekt for oss som er glad i smake og oppdage ulike oster! Som Arne Hjeltnes sa, Norge er et osteland. Hver normann spiser i gjennomsnitt ca. 18 kilo ost i året hvor 2kg er brunost. Svenskene spiser ca. 20 kilo. Derfor lanserer Tine osteriet for å inspirere nordmenn til å få mer kunnskap om ost, samt spise mer. På osteriet kan du også finne aktuelle oppskrifter og artikler for hver sesong, sjekk det ut her http://www.tine.no/osteriet/forside

Du kan også besøke Melkerampa i mathallen. Her finner du flere norske oster, saft fra Hardanger og en koselig cafe. Personlig syns jeg det er veldig spennende og gøy å oppdage alle de gode norske råvarene. Syns det er supert at Tine har startet et ostemagasin! Jo eldre jeg har blitt, jo flinkere har jeg blitt å smake på nye type oster og jeg liker det mer og mer. Var så heldig å få med meg en hvit geitost hjem! Kommer en oppskrift på hvit pizza snart. I mellomtiden kan dere sjekke ut noen bilder jeg tok når jeg var på osterietFikk også smake 11 år gammel Norvegia. Utrolig nok var den veldig god på smak, hadde en litt parmesan konsistens. 

Ost fra Gangstad gårdsysteri fikk jeg også med meg. Gangstadgård startet Norges første autoriserte gårdsysteri på kumelk.Sjekk ut osteriet for nye oster og oppskrifter. Inviterer venner, kjæreste eller familie på ostekveld. Anbefales!

Min beste bakst til morsdagen

Det er jo morsdag på søndag. Jeg har lagt ved et par gode oppskrifter du kan bake til ho mor. Enten du overrasker med en god frokost, middag eller herlig bakst. Her er et utvalg av gode oppskrifter som vil slå an på morsdagen. Hun fortjener kun det beste! ♥ 

1. Mammas mandelbunn. Denne er glutenfri og enkel å lage. Server med vaniljekrem og friske bær.http://foodbyvictoria.blogg.no/1410170017_mammas_mandelbunn.html

2. Brownie med appelsinsmak. Ekte og god brownie. http://foodbyvictoria.blogg.no/1416505157_browine_med_appelsin.html 

3. Mormors ostekake. En sikker vinner. http://foodbyvictoria.blogg.no/1410169824_mormors_ostekake.html

 

4. Gulrotmuffins med deilig frosting. http://foodbyvictoria.blogg.no/1410168953_smakfulle_gulrotmuffi.html

5. Cookies. Finnes det noe bedre sammen med melk? http://foodbyvictoria.blogg.no/1410170499_chewy_chocolate_chip_.html

6. Hjemmelaget skoleboller. Yum! http://foodbyvictoria.blogg.no/1410169501_hjemmelaget_skoleboll.html

 Håper dere finner en oppskrift dere liker ♥ 

Wunderlist - appen for deg som lager lister!

Jeg er blitt skikkelig bitt av basillen av å laste ned alle mulige apper, og her om dagen ble jeg tipset om en planlegginsapp, nemlig "Wunderlist". Det er ingen hemmelighet at planlegging er nøkkel for å få hverdagem til å gå rundt og være mer organisert. Personlig bruker jeg alltid å lage "to do" lister for alt mulig - alt fra handleliste, ønskeliste, hva jeg skal bake, trening, reiser, ting som skal skje fremover og så videre, og her kan du samle alt på et sted. 

Jeg laste nettop ned appen, og den er allerede flittig brukt og er blitt en favoritt! Du kan planlegge og organisere lister innenfor hvor mange kategorier du selv ønsker, alt fra handeliste, dagens trening, lekser, forelesninger, reiser, ønskeliste, upcoming events og så videre. Du kan legge inn en påminnelse eller en "due date" på de ulike gjøremålene, så du forsikrer deg om at det ikke glemmes. Appen kan også synces til datamaskinen eller ipad etc. som gjør det lettere å alltid bli påminnet. Du kan også legge til venner på profilen din, som gjør det enklere å dele  og kommentere gjøremål med feks familie, kollegaer eller andre. 

Anbefales for deg som liker å ha orden på alt som skal gjøres! Kan lastes gratis ned på appstore.


 

Pai med chevre fra haukeli

Chevre er en fersk geitost utvilket lokalt på haukelig. Jeg plukket med meg denne osten da jeg var på melkerampa i mathallen i går. Synes det er så spennede å kjøpe råvarer som er produsert i Norge. Ekte håndverk! osten hadde jeg i denne deilige paien. Servert sammen med en frisk salat.

Oppskrift 4 små porsjons paier:
Paideig:
2 dl hvetemel
125 gram kaldt meierismør i terninger
2-3 spiseskjeer vann

1. Kna mel og smør godt sammen. Tilsett vann og jobb til du har en fin og jevn deig. Sett i kjøleskapet i ca. 1 time. 

Fyll:
3 egg
2 dl matfløte
1 neve spinat finhakket
1/2 rød paprika finhakket
1/2 rødløk finhakket
100 gram stekt bacon 
1/2 pakke chevre fra haukeli
smak til med salt, pepper og timian.
 
2. Stek baconet i en panne og finhakk grønnsakene.  3. Del osten i passe biter. Jeg gjorde det med hendene. 4. Pisk egg, matfløte, salt og pepper godt sammen. Legg fyllet i formene og hell over eggeblandingen. Pynt med litt timian, Stek på 200 grader i ca. 15-20 minutter.Nyt sammen med en frisk salat og rømme. Min favoritt er feldonsalat. 

Ha en nydelig dag videre, jeg er klar for en treningsøkt før jobb♥ 

Sunn snacks - spis mer frukt!

Nå som det nye året er godt i gang, var en av mine mål å prøve å spise så sunt som mulig i ukedagene, og heller kunne unne meg hva jeg ville når helgen kommer. Om søtsuget kommer på kvelden bruker jeg å kutte opp litt forskjellig frukt som et bedre alternativ i stede for å falle for fristelsen!

Dander det fint på en tallerken så ser det litt mer innbydende ut - enkelt, billig og veldig godt! Samtidig så kan du dekke 5 om dagen. Sjekk tilbudsavisene om hvilke type frukt som er på tilbud den uken, så får du både variasjon og du parer penger. Jeg spiser mye sitrusfrukter for tiden som grapefrukt, blodappelsin og appelsin, anbefales!  ♥Lag gjerne en smoothie også. I love it!Nå skal jeg snart avgårde til mathallen på ostesmaking. Ha en herlig tirsdag  ♥

Fiskemandag - lag hjemmelaget fiskepinner!

Noen kjører kjøttfri mandag, men denne uken falt valget på fisk. Jeg kom over denne lekre oppskriften på hjemmelagde fiskepinner på minmiddag.no. Bedre å bruke litt ekstra tid på kjøkkenet, når smaken og næringsinnholdet er så mye bedre enn dem du kjøper ferdig. Disse kan du lage på under 30 minutter! Rask, godt og sunt :)

Oppskrift på hjemmelagde fiskepinner:
600 gram torskefilet
2 egg + 1 skvett melk
1 dl mel + salt og pepper
1 dl grillmel + sesamfrø 

1. Skjær fisken i strimler på  2-3 cm.

2. Gjør klar tre skåler:  pisk sammen et egg og en skvett melk i den ene - bland sammen mel, salt og pepper i den andre - bland grillmel og sesamfrø i den tredje (jeg drysset en god del sesamfrø i blandingen). Ha så fiskestrimlene først i melblandingen, deretter dypp dem i egg-blandingen og vend til slutt i grillmelblandingen.  

3. Ha godt med smør i en stekepanne og stek dem til de blir gylden , ca. 3-4 minutter på hver side.Voila! Ferdige fiskepinner i en fei. Serveres med poteter og en frisk salat! 

Håper alle har en fin start på uken, og kanskje prøver ut denne oppskriften :)

Appen du må ha

Tenkte å tipse dere om mattilbud appen, hvertfall en app jeg mener alle burde ha. Her får du en enkel oversikt over alle mattilbudene rundt om i de ulike butikkene hver uke. En fin måte å spare penger på, samtidig som du kan planlegge matuken. Appen er inndelt i ulike kategorier som kjøtt, fisk, ost, brus, godis etc., og er veldig enkel å bruke. Du kan laste den ned her http://www.mattilbud.com/

Lazy sunday

De søndagene jeg har fri liker jeg å sove lenge og lage god frokost. Dagens frokost ble foccacia med godt pålegg, egg, croissant og klementin juice. Yum! Nå er jeg klar for en avslappende søndag.

 Seinere i dag kommer det et innlegg om appen du bare må ha. Love.

, Oslo

http://bloggfiler.no/foodbyvictoria.blogg.no/images/1481578-10-1409922165296.jpg
hits