kveldsmat

Yummy supper

Hei dere,

Da sitter jeg blogger kl.01:41. Har forsatt jetlag, selv om jeg holdt meg vken hele dagen, da jeg ankom Oslo fredag. Irriterende! Men hey her kommer et lite blogginnlegg om hva jeg har laget til aftens de siste to dagene. Imorgen poster jeg et innlegg fra Boston turen min, som var supergy! Var herlig se min kjre sster/bestevenn igjen :) :)

kologiske speltknekkebrd(rema 1000 selger de billigst til 25 kr) med avokadokrem, kalkunfilet og agurk.

Mos en moden avokado med gaffel, sammen med nsket mengde salt, pepper og masse hvitlk. Supergodt, og ikke minst mettende. Dette har blitt min nye smrkrem p sandwicher, salater ect. Try it!

2. Steinovnsbakt speltrundstykke med kyllingfilet, avokadokrem, agurk, hjertesalat og tomat.

I USA kjpte jeg en kjtthammer, supert sl kyllingfilten tynnere med.Gni frst kyllingstrimlene inn med 2-3 fedd hvitlk, salt, pepper og frisk timian. Stek kyllingstrimlene, til de er gylden og gjennomstekt.

Stek speltrundstykket som anvist p pakken. Smr p avokadokrem p bunnen, ha p din favoritt salat og grnnsaker. Topp med en kyllingfilet. En god og sunn kveldsmat.

M prves :)

Blogges IV.

Banan pannekaker

Happy monday,

Er det bare jeg som synes det er ekstra godt med en bedre kvelds p mandager? En liten treat p en ny startende uke!. Pannekaker har alltid vrt en favoritt hos meg, og liker spesielt amerikanske pannekaker siden de er ekstra tykke. I disse pannekakene har jeg blandet inn mine to favoritter banan og sjokoladeknapper. Alt blir bedre men et par sjokoladeknapper. Kanskje noe du vil prve ogs? :)

Bananapannerkaker ca. 6 stk:

2 modne bananer most

1 dl hvetemel

0.5 ts bakepulver

0.5 ts vaniljesukker

2 egg

0.5 dl melk - tilsett mer om du vil ha tynnere pannekaker

1. Mos banene med en gaffel eller stavmikser.

2. Vend inn hvetemel, bakepulver og vaniljesukker.

3. Stek p lav varme med smr. Dryss over et par sjokoladknapper mens du steker.

Kombinasjonen av banan og sjokolade er s smakfult! :)

Dryss over litt melis, og nyt! :) en ny og spennende vri p pannekaker.

nsker alle en strlende uke,

IV

Amandine potetchips

Endelig er det helg,

Selv om jeg skal jobbe hele helgen, fr jeg forsatt weekend flelse :) I helgen er jo det ogs lov kose seg litt ekstra. Jeg elsker chips, sammen med ketchup er jeg i himmelen. mmm! Kjpte idag noen amadine poteter som jeg skjrte i tynne skiver. Stekt dem i ovnen sammen med god olivenolje og maldon salt. Blir nesten som chips, nesten bedre og ikke minst litt sunnere. Sammen med litt frisk timian blir det en smakfull snack foran tven :) Eller som tilbehr til en bedre middag!

Leste forresten om de sunneste oljene en skal bruke lage mat med. De sunneste oljene er olivenolje og raspolje. Styr unna solsikke og soyaolje! Inneholder mye fett!

Amandine potetchips (beregn mengde etter hvor mange du skal lage til)

amadine poteter

maldon salt

god olivenolje

frisk timian/rosmarin

1. Sett oven p 200 grader. Vask og skjr potene i tynne skiver. Ha godt med olje over, og bland sammen med timian og salt.

Bland godt sammen. Jeg bruker hendene. Stek p 200 grader i ca. 20 min.De skal vre gyldne, jo lengre du steker jo mer crispy blir de.

Server med ketchup eller annen dipp du liker :) s er det bare nyte disse super gode potetchipsene :)

Enjoy,

Love Ingrid Victoria.

Minipirog/paier med deilig grnt fyll.

Godt nyttr fine lesere,

Tenk at n er vi inne i 2013!! Hurra :) Jeg gleder meg til et nytt og spennede r. 2012 har vrt en fint r med bde opp og nedturer. N er jeg lei av julemat og kaker og andre stsaker. Er vel ikke den eneste tenker jeg? Framover n har jeg tenkt dele mange sunne og gode oppskrifter med dere. Sunne og gode middagsretter, og annen snacks. I helgene har jeg tenkt dele ste oppskrifter, som kaker, cookies og annet godt. Hres det bra ut? :) Jeg er iallefall klar for et enda sprekere r, med masse energi. Gleder meg til komme tilbake til treningsrutine mine.

Nok om det, igr hadde vi tapas p nyttrsmenyen, og deilig pansjonsfruktostekake til dessert. Mums :) skal dele denne enkle og gode mini pai oppskriften med dere. Disse passer perfekt til tapas, eller som en forrett. Jeg kjpte pai utstikkeren min i Israel i sommer. Tror de selger lignende i kjkkenbutikker i Norge.

Mini paier ca. 10 stk:

2 plater ferdigkjpt butterdeig

1 purrelk finhakket

1 liten kinesisk hvitlk finhakket

3 spiseskjeer pesto

1 pakke bacon a 100 gram.

Frisk timian, eller andre urter.

1. Begynn med legge butterdeigplatene p benken, slik at de tiner(de tiner fort).

2. Stek bacon i pannen, og tilsett det sammen med finhakket purrelk og hvitlk. Tilsett deretter pesto og frisk timian. Bland alt sammen i en liten bolle.

3. Skjelv ut butterdeigen, ha i litt mel i underlaget nr du skjevler. Bruk en paiform, og trykk ut rundinger. Ha fyll p, og brett sammen.

Har du ikke en paiform. Kan du bruke en rund bolle og stikke ut rundinger med. Ha fyll i mindten og brette over slik som gjort p bilde. Press ned kantene med fingrene slik at fyllet ikke renner ut.

Pensl paiene med egg og stek p 200 grader til de er gyldne - ca.10-15 min.

Pynt med frisk timian. Disse er supergode :)

Hper alle hadde en flott feiring igr!?

LOVE IV.

, Oslo

http://bloggfiler.no/foodbyvictoria.blogg.no/images/1481578-10-1409922165296.jpg
hits