Konkurranse

Vixen Blogaward: Årets Matblogger

Nominasjonen til Vixen Blogaward startet på onsdag. I fjor var jeg topp 10 som finalist i "Årets Matblogger". I år som i fjor vil jeg gjerne klatre enda høyere oppover på listen. Om dere vil stemme på meg hadde jeg blitt superglad :)nominer til blog-awards her. 

Slenger med en trikkeselfie fra da jeg var på vei til Vixen Awards i Januar. Alt jeg har av dokumentasjon hehe. Må dere husk å stemme a!

Giveaway: Personlig Almanakk

Sponset produkt

Tenk at vi er allerede i August måned. Rart å tenke på for fort denne sommeren har bare flydd av gårde. Om bare et par 2-3 uker er det back to reality med skole- og studiestart for flere av oss, eller kanskje noen allerede har begynt i jobb igjen etter ferien. Uansett så er en almanakk noe av de fleste av oss har bruk for. Jeg har vært så heldig å få lov å dele ut en personlig almanakk til en av mine fine lesere. Planlegging er alfa og omega i hverdagen, i allefall for meg. Jeg er en liste-person og har alltid likt å skrive ned planer, huskelister og så videre så jeg kan få litt struktur og slippe å prøve å huske på alt i hodet. En personlig almanakk lar deg lage den akkurat slik du vil - det lille ekstra er jo å ha noe du kan designe selv med dine egne bilder og sitater :) Du kan velge å fylle almanakken slik du selv ønsker med egne kolonner, bilder og mye mer. 

Jeg vet det er mange ulike "planleggings-apper" på mobilen, men syns likevel det er kjekt å ha min egen fysiske almanakk å skrive i. Her skriver jeg ned alt fra treningsdagbok, oppskrifter, tips, avtaler osv. Du kan selv strukturere den slik du vil bruke den! Les mer om personlig almanakk Her

 

Lyst å vinne en personlig almanakk? Legg igjen en kommentar med navet ditt så trekker jeg en vinner på fredag! ♥

Bildene er hentet Her. Følg for å finne mer inspo til din almanakk! 

Giveaway, Tefal actifry

                                                                                                                                                                                                                                                                                     sponset innlegg

Jeg har vært så heldig å få lov å teste ut nye tefal acticfry. Det er en maksin som er designet for å lage sunnere hverdagsmat. Acticfry er en mellomting mellom ovnene og en frityrgryte. Bare at denne er laget for sunnere mat med kun en spiseskje olje og for å spare tid i en travel hverdag. Her kan du tilberede alt fra grønnskaker, fisk, kjøtt og varming av mat.  Maten legges i gryten, som har vender og rører maten underveis med tidsinnstilt klokke. I mellomtiden kan du lage tilbehør, se en film eller bare slappe av.Jeg testet maskinen ved å lage pommes fritttes, noe av det beste jeg vet om. I denne kunne jeg lage 1000 gram fries på 1 spiseskje olje. Det er ikke verst. Acticfry er designet for mindre fett i hverdagen, spare tid  og det liker jeg. Gleder meg til å lage sunne kyllingretter, søtpotetfries og masse annet sunt og godt.

Denne passer jo perfekt til nyere og sunnere tider i januar. Derfor er jeg så glad for at jeg får gi ut en maskin til en av dere fine leserne mine. Det eneste du trenger å gjøre er å dele bloggen og legge igjen en kommentar med navn. Vinneren trekkes på tirsdag. 

1. Pommes frittes legges i maskinen med en spiseskjee olje. Sett timer på 20 minutter. 2. Etter 20 minutter har du gyldene og smakfulle fries. 

Server sammen med en god burger, eller en god dipp. Perfekt om du elsker en litt sunnere helgekos. 

Husk å stemme på meg til vixen blogawards. Du kan stemme hver 12.time. Tusen takk til alle som har stemt også. Blir så glad om dere har lyst å stemme på meg! STEM  http://vixen.no/category/vba-2013-2/arets-matblogger/ 

Cupcake giveaway

Det er mandag og jeg er lykkelig. I morgentidlig reiser jeg til USA. For å besøke min fine lillesøster. For de som har lest bloggen en stund,bodde jeg Boston for fem år siden. En by som absolutt er verdt et besøk. Vi skal handle i julegatene, spise masse god mat, thanksgiving og bare nyte livet. Gleder meg sånn! Kjører en liten cupcake giveaway. Cupcakeformer, cupcake dekoreringssett og en cookiescoop. Mine favoritt redskaper jeg bruker når jeg lager cupcakes. Nå er det snart julesesong. Disse kommer godt med. Legg igjen en kommentar med navn. Jeg trekker en vinner på torsdag. 

Min favoritt cupcake. Pepperkake cupcake med frisk topping. 

Nyt uken. Love.

Giveaway

                                                                                                                                                                                                                                                                               Sponset innlegg

Jeg har vært så heldig å få lov å dele ut en Phillips mini blender til en av mine lesere. Denne hendige miksere er perfekt å lage dipp, sauser og deilige smoothies med. Det følger med en praktisk on the go flaske. Ingen unnskyldning for å ikke løpe en ut med en sunn smoothie i hånden, eller lage en deilig dipp til grønnsakene.Det eneste du trenger å gjøre, er å legge igjen en kommentar. Jeg trekker en heldig vinner over helgen. Lykke til!


Bildene er hentet fra Philips.
God helg

Vinner av konkurranse

Tusen takk til alle som var med på konkurransen. Skal ærlig innrømme av at jeg var litt nervøs, for at ingen ville være med. Dette var jo kjempegøy, skal gjøre på med flere konkurranser med kjøkkenutstyr og diverse favoritter hos meg :) Takk for alle fine kommentarer dere la igjen, det varmer og gir motivasjon. Vinnerer ble trukket med hjelp av random.org, og ble Emelie. Gratulerer så mye, du har mottatt en mail av meg.

Ønsker alle en herlig søndag,

Love Ingrid Victoria.

Konkurranse - Vinn ispinneformer

Hei dere,

Kjører i gang med bloggens første konkurranse. Hurra! Nå som sommeren har kommet for fullt. Tenkte jeg å gi en av dere 1 sett med iskremformer fra Nicolas Vahe. Dette er mine favorittisformer. Du får med 6 plastformer og 100 trepinner.

Her kan du lage masse god hjemmelaget is :) Del bloggen med venner. Legg igjen en kommentar med ditt navn. Vinneren trekkes søndag :) Legger ved noen bilder av is laget med disse fine formene.

Love IV.

, Oslo

http://bloggfiler.no/foodbyvictoria.blogg.no/images/1481578-10-1409922165296.jpg
hits