Diverse

Min sommer

Hei dere,

Jeg har hatt en aldri så liten bloggferie som dere sikkert har merket. Delevis fordi jeg har manglet litt motivasjon og jeg har jobbet mye. Kjente jeg hadde godt av en liten pause for å samle inspirasjon og gjøre en god jobb her inne når høsten kommer. Denne sommeren har jeg som sagt jobbet mye, vært litt på hytten og en tur til Santorini. Har trent masse i sommer og kost meg med gode venner. Min bestevenn/søster er også tilbake fra USA så vi har kost oss mye. Legger ved noe snaps av min sommer som har bestått av masse god mat,trening, gode venner og reising. Det beste i livet!

Jeg gleder meg masse til en spennede høst med jobb,deltidsstudier,reising, bedre blogging og masse trening. Kom gjerne med forsalg på oppskrifter/ideer jeg kan blogge om. Ha en fin søndag videre.Follow me on the go

 

12 dagers ferie nærmer seg slutten. Jeg har storkost meg og slappet av her i Israel. For de av dere som ikke vet det, har jeg bodd i Israel et år da jeg var tolv år. Siden den gang har jeg nesten vært her årlig. Jeg elsker å være her. Har tilbragt dagene på bassenget/stranden, trent, lest gode bøker, reist rundt, feiret de jødiske helligdagene og ikke minst spist masse god mat og iskrem. Mums! Batteriene er ladet, kroppen er brun og jeg er klar for julebordsesesongen på jobb. Legger ved noen bilder av mine seineste instabilder. Følg meg gjerne her http://instagram.com/foodbyvictoriaa.

Happy monday :)
IV 

Ferie

Hei dere,

Beklager fravær fra bloggen. Jeg er på ferie i Florida og storkoser meg. Kommer sterkt tilbake neste uke. Dagene går til shopping, soling, lesing, trening, bading og total avslapping. Jeg elsker USA og alt det spennede de har av matvarer og kjøkkenutstyr. Bodde selv  i Boston for fem år siden. Elsker å gå i mat og kjøkkenbutikker her nede, som den matnerden jeg er. Gleder meg masse til å blogge med nye kjøkkenutstyr, samt dele nye og spennede oppskrifter :) sjekk ut nettsiden til en av mine favoritt butikker http://www.williams-sonoma.com/. De shipper til Norge også. Masse spennende utstyr. Feriens tips fra meg.

Jeg oppdater ofte på instragram, følg meg på @foodbyvictoriaa. Jeg vil også si takk til alle nye følgere og til dere som har laget iskrem oppskriften og lagt ut på insta. Super stas :)

Håper alle har en strålende sommerferie så langt, det har jeg :)

God Sommer. Love IV.

[gallery ids="3653,3652,3648,3649,3650,3651"]

Følg Foodbyvictoria på facebook

Hei alle lesere,

Jeg har opprettet en facebook side -https://www.facebook.com/pages/foodbyvictoriacom/1414373432130600

Følg meg, for nyeste innlegg og tips.

Love IV.

@FOODBYVICTORIAA på Instagram

Jeg er også på instagram, under navnet @FOODBYVICTORIAA. Følg meg gjerne. Her er er det glimt fra min hverdag og andre ting.

[gallery ids="2787,2786,2783,2782,2780,2779,2773,2774,2775,2776,2777,2778"]

Julekos

Hei dere fine lesere,

Juleforberedelsene ble ikke helt slikt som jeg hadde planlagt. Har vært syk i to uker, og ikke hatt like mye overskudd til å bake og blogge. Jeg hadde egentlig tenkt å resie hjem med de 7 slagene ferdig bakt til mamma, men slik ble det ikke. Etter jeg kom hjem på mandag har jeg slappet av og bakt litt. Kamraet har ikke vært med, men har noen iphone bilder har jeg å dele med dere om hva jeg har gjort den siste uken. Julen er en av mine favoritt høytider. Midt oppi alt julestresset og gaver er det lett å glemme hvorfor vi først og fremst feirer jul ? Jesus ble født og juleevangeliet! Familiekos, gaver, lange middager og se resten slekten igjen hører jo også med. Er så mye vondt som skjer i verden, og da er det godt å ta vare på hverandre, og sette pris på det vi har :) God jul til alle, og kos dere 100% uten dårlig samvittighet! :) :)

Flydd hjem til Bææærgen.

Laget karamellpudding. Yum.

Bakt kransekaker med lillesøster.

Elsker å gi hjemmelaget gaver, i fine esker. lovelove.

Fått gaver(fra meg selv) hihi.

Kost meg med varm sjokolade.

Bakt pepperkakehjerter.

Laget rissjokolade. Enkelt og godt. Varm opp 200 gram sjokolade på veldig svak varme(eller vannbad) bland det med 5 dl puffet ris. Ha det i en avlang form med bakepapir. Vent til det stivner i kjøleskapet og skjær i biter. Supergodt og glutenfritt! Det liker vi :)

Vært på venninekvelder. Jeg og mine to søstre møter jentene vi bodde med i gaten Ingvild, Casandra og Henriette. Hver gang vi alle er hjemme. Det vil si jul og sommer. Så koselig! Vi er alle nesten som søstre. Henriette hadde dekket til et nydelig bord :)

Hatt besøk av fine mormor og morfar.

Laget varm sjokolade på pinne. Varm opp 200 gram sjokolade i vannbad, ta bollen av varmen. Tilsett 100 gram sjokoladen til. Rør godt sammen. Hell sjokoladen i konfektformer. Vent til sjokoladen er litt stivnet før du setter en pinne i hver form. Sett i kjøleskapet til den er ferdig stivnet. Ha cellofan papir rundt med bånd. Gi vekk som en vertinnegave eller kos deg med familien. Varm opp melk i en kopp og rør ut med pinnen. Jeg har også kjøpt mini marshmallows og polkadot sugerør. Koselig!

God Jul fra meg til dere.

Ukens Blogg

God torsdagkveld dere,

Jeg har hatt det veldig travelt siden jeg kom hjem på mandag, mange gode oppskrifter kommer framover. Denne uken er jeg " ukens blogg" på blogit.no. Supergøy http://blogit.no/2012/08/21/ukens-blogg-ingrid-victoria-husebye/. Dere kan også like meg på facebook http://www.facebook.com/FoodByVictoria og følge meg på instagram hvor jeg heter ivyhus :) 

Setter pris på om dere legger igjen en kommentar om oppskrift tips, eller mat dere ønsker jeg skal blogge om. Jeg har også blitt hektet på makroner, oppskriften på disse rosa herlighetene kommer iløpet av helgen :) stay tuned!

Ha en koselig torsdagskveld,

IV.

Birthday

Hei fininger,

Fineste kjæresten fylte 21 år idag, så har derfor ikke blitt noe blogging på meg.  Kommer sterkt tilbake imorgen:) Legger ved et bilde av frokosten vi hadde. Har hatt en strålende feiring med kjæresten, loveyou!

Blogges imorgen, Love IV.

, Oslo

http://bloggfiler.no/foodbyvictoria.blogg.no/images/1481578-10-1409922165296.jpg
hits