dessert

Chocolate peanut butter love

Det er torsdag allerede. Hva med å lage disse godbitene? Peanøttsmør og sjokolade er såå godt sammen! Hadde et lite dryss av havsalt over også. Fantastisk godt. Oppskrift finner du her http://foodbyvictoria.blogg.no/1424192502_peanutbutter__chocola.html. Ha en nydelig dag 

Sammen med en kopp mørk kaffe, mmmm :) 

Yoghurt panna cotta med bringebærsaus

Yoghurt panna cotta er en deilig dessert. Ordet panna cotta er italiensk og betyr kokt krem. Den kan lages i alle mulig varianter og smaker. Jeg har laget en litt småsunn variant på vaniljekesam med hjemmelaget bringebærsaus. Denne kan nytes i hverdagen. 

Jeg lever virkelig for hverdagen.Min gode tante sa en gang til meg. "Gjør en ting som gjør deg lykkelig hver dag". Enten det er et varmt bad med tente lys, et nytt blad på trikken, en god kopp te eller en god dessert midt i uken osv. Gjør hver dag til den beste♥ Det er disse dagene vi har flest av. Dagens visdomsord.

Oppskrift yoghurt panna-cotta ca. 4-6 porsjoner:
2 dl lett fløte
0.5 dl melk
Frøene fra en vaniljestang
1 boks vaniljekesam, eller en annen type yoghurt du liker.
3 plater gelantin
50 gram sukker 

Bringebærsaus:
200 gram fryste bringebær
2-3 spiseskjeer sukker
0.5 dl vann
1 spiseskjee maizenna blandet ut med litt vann 

1. Legg gelantinen i vann. Varm opp fløten, melk, sukker og vaniljefrøene. Tilsett geleantinen. Sil blandingen over yoghurten og rør godt sammen.

2. Ha blandingen enten i glass eller små skåler. Hadde min i silikonformer. Kjøpte min i Israel. Elsker formen. Denne skal brukes masse framover til mousse og annet godt.

3. La det stivne i kjøleskapet i 2-3 timer. Imellomtiden kan du lage bringebærsausen. Kok varm opp bringebærene,vann og sukker sammen. Stavmiks blandingen til du får en jevn pure. Sil og varm opp igjen med maizenna til du får en passe tykk saus. Avkjøl. 



Pynt med bær og litt pistache før servering. 

En enkel og frisk dessert.





God lille lørdag dere 

Tart Tatin fransk eplepai

Tart tatin er en herlig fransk eplepai, med masse deilig karamell. Paien er oppkalt etter søstrene Stéphanie og Caroline Tatin, som drev hotellet Tatin i Frankrike. Paien ble til da Stéphanie nesten brente eplene hun skulle ha i en eplepai. For å redde eplene la hun deiglokket på eplene, istedenfor omvendt.  Slik ble denne verdens berømte opp-ned eplepaien skapt. En suksess! Server med deilig vaniljeis :)


 

Oppskrift Tart Tatin ca. 5-6 små former:

3-4 grønne epler

130 gram sukker

70 gram smør

20 gram vann - liten skvett

Butterdeigsbunn 1 plate

1. Skyll og skrell eplene.

2. Ha sukkeret i en vid kjele og kok den brun.

3. Rør inn smøret og tilsett vannet. Bland godt.

4. Kutt eplene i skiver og legg som " taksteiner". Jeg la en form med med eplene som en liten rosett, det funket ikke så bra. Legg slik som på bilde.

5. Kjevle butterdeigsplaten tynn og stikk hull med en gaffel.

6. Hell 1-2 spiseskjeer karamell over eplene og legg over butterdeisplatene. Stek på 200 grader i ca. 15-20 minutter.

7. Ferdige tart tatin.

8. Tart tatin skal serveres, snu formen og legg på fat.

Server sammen med vanilje eller karamelliskrem. Ha gjerne på ekstra karamell rundt.

Jeg laget litt sukkerpynt av brunet sukker. Enkel og fint å se på. Smelt sukker brunt i kjele. Tvinn med skje.

Ut å plukk epler dere, denne er god!

Love IV.

Panna cotta med hjemmelaget appelsingele

Panna cotta eller kokt krem som det heter på norsk, er en herlig italiensk dessert. Den er veldig enkel å lage, og kan smakes til med alt fra vanilje, til sjokolade til rom. Server i stilige glass eller fine former. Kan entes servers med en deilig bærsaus, gele eller friske bær. Siden vi er midt i påsken har jeg laget hjemmelaget appelsingele til. Legger du glassene på skrått med gele, får du et stilig look på panna cottaen. Passer perfekt til å servere etter påskelammet eller en annen god påskemiddag :)

 

Panna cotta 4 porsjoner:
1 vaniljestang
3 dl fløte
2 dl h-melk
1 dl sukker
3 plater gelantin

Hjemmelaget appelsingele:
3 dl ferskpresset appelsinjuice/appelsinsaft
3 gelantinplater
2 spiseskjeer sukker

1. Legg gelantinplatene i vann.

2. Varm opp appelsinjuicen med sukkerert. Klem ut vannet av gelantinplatene og tilsett i juiceblandinge. La den avkjøle til lunken temperatur.

3. For å gelen på skrått, legg glassene i f.eks en eggekartong på skrå. Hell i gelen og avkjøl til den har stivnet. Du kan også bruke dessertglass, skåler osv.  Tar opp til 2-3 timer til gelen av stivnet. Lurt å lage gelene dagen før.

4. Bløtlegg geleantinplatene i kaldt vann. Snitt vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Varm opp melk, fløte, sukker, vaniljefrø og vaniljestangen.

5. Tilsett gelantinen og la den avkjøle til den er lunken. Dette er ikke nødvendig, men da sprer vaniljefrøene seg rundt i panna cottaen, og ikke synker direkte på bunn. Hell deretter panna cottaen i glassene. La dem avkjøle til den har stivnet. 3-4 timer. 

Påske panna cotta klar til servering. Frisk hjemmelaget gele med søt vanilje panna cotta. Perfekt avslutning etter påskelammet :)

Server som de er, eller pynt med friskebær eller sitronmelis. Enkelt og elegant.

Ha en herlig påske :)

- Ingrid Victoria.

 

 

Clafotis med bær

Clafotis er en klassisk fransk dessert. Franskmennen server denne pannekake-kake ofte om høsten. Med plommer og kirsebær. Denne desserten er like lett å lage, som en pannekakerøre, bare at du baker den i ovnen. Konsistensen blir litt cream brulee aktig i midten. En herlig dessert, hvor en kan bruke det en har av bær og frukt. Jeg hadde bringebær og blåbær i min clafotis. Server lunken med en kule vaniljeiskrem eller vaniljesaus.

Clafotis 5-6 porsjoner:

3 egg

1 dl sukker

1 vaniljestang

1 1/2 dl hvetemel

1 1/2  dl melk

1 1/2 dl fløte

300 gram bær

1. Pisk sukker og egg luftig.

2. Tilsett vaniljeførene. Skjær vaniljestangen på langs, og bruk en kniv til å skrape ut frøene.

3. Tilsett melet og rør til en klumpfri røre.

4. Tilsett melk og fløte tilslutt.

Jeg bruker å ha røren i et litermål, før jeg heller i formene. Slipper du mye søl.

5. Fordel bærene i små ildfaste former. Du kan også bruke en stor form.

6. Fordel røren, ikke topp formen med røre. De hever.  Stek på 180 grader i 10-15 min. 

Jeg liker min clafotis litt hevet i kantene, med en cream brulee aktig konsistens i midten. Her er det smak og behag som gjelder. Stek gjerne lengre om du ønsker den mer hevet. Eller mindre, om du vil ha den helt flat.

Server med en kule vaniljeiskrem. En deilig dessert.

Disse kan lages på forhånd, og stekes når gjestene kommer. Eller frys dem ned, tar ikke lang tid å varme opp.

Bruk opp bær/frukt rester du har liggende. Eller kjøp deilige norske plommer i butikken.

Ønsker alle en herlig helg!!

IV.

Smuldrepai med epler

Hei alle sammen,

Da er jeg endelig hjemme brun og fin etter en fem ukers lang ferie i varmen. Jeg har hatt det kjempefint i Israel sammen med familien. Det var trist å reise fra mamma og pappa, men vi ses jo til jul. Kommer til å skrive et eget innlegg fra Israel, sammen med en supergod oppskrift på hummus og falafelboller. Mums! Jeg skal innrømme at jeg var lykkelig når jeg pustet inn norsk luft da jeg ankom Gardemoen, friskt og herlig. I dag er jo det offesielt høst, min absolutte favoritt årstid!!  Masse god mat, supper, seine kvelder med varm sjokolade og telys, den deilige luften og fine været. Åh som jeg gleder meg! Jeg har storkost meg på ferie og har ladet batteriene til en herlig og travel høst.

I dag har jeg vært i hagen å plukket deilige epler. Kommer en del oppskrifter framover med epler, det er jo så godt. Dagens oppskrift er en herlig smuldrepai med epler. En superenkel dessert, som er perfekt å server som søndagsdessert. Toppet med en kule vaniljeiskrem blir den komplett. Nam!

Oppskrift til 6 minipaier eller 1 stor:

8 -10 små epler/ 5 store . Mine som kom fra hagen var ikke så store. 

200 gram kaldt smør i terninger

100 gram hvetemel

100 gram havregryn

50 gram sukker

1- 2 spiseskjeer kanel

1 neve mandelflakk

Jeg plukket eplene mine fra hagen :) har du ikke epletre, kan du kjøpe eller spørre en nabo.

Norsk glede!

1. Blad havregryn, mel og sukker i en bolle.

Tilsett kalde smørterninger, og smuldre sammen med hendene. Det skal bli store og småbiter.

Jeg anbefaler å bruke meierismør. Jeg hadde ikke det i dag, så det ble melange, som gjør at deigen blir litt mykere.

2. Vask, skrell og skjær eplene i terninger.

Blad sammen med 1-2 spiseskjeer med kanel og 2 spiseskjeer sukker.

3. Legg eplebåtene på bunnen av formen. Eplebåtene krymper i ovenen, så gjør ikke noe om det topper over formen.

Ha over rikelig med deig og dryss over mandelflak.

3. Stek på 200 grader i 20-25 min. Toppen skal være gylden.

Lover en herlig eplelukt i huset, når de kommer fra ovnen :)

Server lunken med en kule vaniljeiskrem eller krem.

Min form ble skrapt, supergodt :) Bruk gjerne andre bær/frukt du har i hagen. Dette er en fin dessert å smelle sammen om du får uventede gjester.

Ønsker alle en fin 1. September og Høst :)

IV.

Sitron makron med iskrem

Når jeg laget franske makroner på torsdag, ble jeg inspirert av desserten fotballfrue la ut på sin blogg. Nemlig en stor makron med iskrem  og coulie til. Jeg laget derfor min egen variant. Sitron makron med vaniljeiskrem, servert med sitronkrem. Det var supergodt, og en perfekt dessert å servere :) Syrlig og søtt er en god kombinasjon. Nå som det er så fint sommervær, er det bare å invitere gjestene på denne herlige fristelsen :)

Et par tips når du skal lage franske makroner:

Eggehvitene må være romtemperert. De skal helst ha ligget ute et døgn.

Miks marengsen på middel hastighet, slik at du får jevne bobler.

Brukt finmalt mandelmel for glattest overflate

Stek med to bakeplater

Alle mål må være nøyaktig. Ikke et gram over, eller under.

Kjøp en makronmatte, får du alle like store. Fåes kjøpt på kjøkkenbutikker for 199 kr.

Oppskrift ca. 10 stk:

130 gram finmalt mandelmel

170 gram melis

100 gram eggehvite

80 gram sukker

1. Bland mandelmel og melis sammen i en bolle. Sikt det 2-3 ganger slik at du får vekk alle klumper.

2. Pisk eggehvitene på middelshastighet til de er stive.

Ha deretter i sukkeret og valgfri konditorfarge. Miks 2-3 minutter til du får en skinnende marengs.

3. Vend inn mandelblandinge, og rør med slikkepott. Rør med et fast grep til alt er blandet godt.

Bruk et vanlig melkeglass og tegn sirkler på et bakepapir. Ha røren i en sprøytepose og sprøyt ut sirkler. La dem tørke på kjøkkenbenken i 30-60 min. De skal få en tørr overflate. Stek dem deretter  på 150 grader i 14 minutter.

Sitronkrem:

1 egg

Skall fra en sitron

40 gram sitronsaft

50 gram sukker

35 gram smør(ca, en stor spiseskjee)

1. Kok opp egg, sitronskall, sitronsaft og sukker i ca. 1  min i en kasserolle. Rør godt. Avkjøl blandingen. Tilsett deretter smøret. Bruk en mikser for å sitronkremen glatt og fin. Ha den i en sprøytepose.

Når makronene er ferdig avkjølt. Ha litt sitronkrem i bunnen, legg over en iskule, og litt mer sitronkrem og deretter toppen. Dryss litt melis over som pynt.

Utrolig fint å se på, og det smakte fantastisk. En litt anderledes dessert å servere middagsgjestene, som definitivt vil falle i smak :)

Fest i munnen. Håper noen ble fristet?

Ønsker alle en fin søndag :) Nyt sommeren!

IV.

Creme brûlée

Sommersolen steker her i Oslo. Det er så deilig å sitte lenge ut på kveld. Nyte god mat og nydelig solnedgang. Jeg har hatt middagsbesøk, av mine gode venner Miriam og Jonas. Gjestene var så heldig å få servert denne deilige creme bruleen. Creme brulee, eller brent krem som det heter på franskt. Er en tradisjonell fransk dessert, toppet med karamelisert sukker. Passer perfekt å servere sammen med norske jordbær. Mmmm sier bare jeg! :)

Oppskrift 4 store former:

5 dl kremfløte

2 egg

2 eggeplommer

120 gram sukker

1 vaniljestang

1. Pisk egg, eggeplommer og sukker godt sammen i en bolle.

2. Del vaniljestangen på langs, og dra kniven bortover. På denne måten får du med deg alle frøene.

3. Bland vaniljefrøene sammen med fløten, og kok opp blandingen.

4. Hell fløteblandingen over eggeblandingen og miks godt sammen. Sil blandingen før du har den i et litermål.

Jeg brukte disse fine leirkrukkene, som jeg kjøpte for 1 euro på et supermarked i Spania. Passer perfekt for denne desserten. Slike ting er mye billigere i utlandet, så her kan du gjøre kupp.

Legg formene i en liten langpanne, og fyll dem opp. Ha deretter vann i pannene, til det dekker 3/4 av formene.

Ha deretter vann i pannene, til det dekker 3/4 av formene. Stek på 95 grader i 50-60 min. Pass på å sjekke underveis at vannet ikke begynner å koke.

La dem deretter avkjøle i romtemp, og sett dem deretter i kjøleskapet fram til servering. La dem helst stå i 3 timer!

Før servering, ala minut ha over demerara sukker, og brenn med en brenner. Brenner kan du kjøpe på Clas Ohlson for 199 kr. Eller så kan du grille dem gyldne noen minutter i ovnen. Slik at creme bruleen får et karamelisertlokk.

Det smaker utrolig godt med norske jordbær til. Nå får du norske jordbær for 19 kr kurven.

En herlig sommerdessert. Håper noen ble fristet til å prøve å lage?

God torsdag,

IV.

Sitronterte

Forrige uke laget jeg denne supergode sitronterten, eller tarte citron som det heter på fransk. Dette er en av mine favoritter. God og syrlig terte, toppet med brent marengs. Den perfekte dessert, etter en god middag :) Jeg har laget oppskriften til Pascal, fra hans kokebok. Elsker denne boken, nå er den på tilbud til 199 kr på Tanum. Verd å ha i kokeboksamlingen!! Jeg laget flere mindre sitronpaier, kan fint lage en stor pai også(23 cm). Tertedeigen varer lenge om du oppbevarer den i kjøleskapet. Fint å ha tilgjenglig nå som det er masse gode bær og rabarbra å plukke :)

Mørdeig - paiform 23 cm.
250 gram hvetemel
125 gram melis
5 gram maldonsalt
100 gram mandelmel
125 usaltet smør
2 egg

1.Bland hvetemel, melis, salt,  mandelmel og smør i en bolle, til det blir smuldrete. Vend deretterr inn eggeplommene.

2. Ha deigen i plast, og sett i kjøleskapet, helst over natten. Det er lurt å lage deigen kvelden før. Om du ikke har tid, kan du legge den i fryseren i ca. 30 min.

3. Kjevl deigen ut i 2 mm tykkelse. Pass på å ha godt med mel, når du kjevler ut, slik at deigen ikke setter seg fast. Ha deigen over paiform. La den hvile ca. 1 time i kjøeskapet.

4Sett ovnen på 180 grader. Prikk mange små hull med en gaffel, eller ha aluminiumsfolie over med tørkede erter. Stek i oven i ca. 20-25 min, til deigen er godt stekt. Avkjøl deretter.

Sitronkrem:
4 egg
Skall fra to sitroner
160 gram sitronsaft
200 gram sukker
135 gram smør

 

1. Kok opp egg, sitronskall, sitronsaft og sukker i ca. 1 - 2 min i en kasserolle. Rør godt. Avkjøl blandingen til ca 35-40 grader. Tilsett deretter smøret. Bruk en mikser for å sitronkremen glatt og fin. Legg på sitronkrem, og ha terten i frysen til kremen er stivfrossen. Jeg bruker å lage dobbelt opp med sitronkrem, og ha på glass. Kjempegodt å ha over friske bær, eller gi bort som vertinnegave :) Elsker den friske og syrlige smaken!

Marengs:
3 eggehviter
200 gram sukker

1. Pisk sukker og eggehviter i en bolle over vannbad, til den når 50 grader(bruk sukkertermometer, eller kjenn med fingeren, skal akkurat ikke brenne deg)
2.Ta bollen av, og pisk med mikser til romtemperatur.

3. Dypp terten ned i marengs. Bruk en spatula å lag en glatt overflate. Dypp terten i marengens en gang til, å lag fin topp. Du kan også bruke en sprøytepose. Brenn deretter med brenner( 199 kr på Clas Ohlson), eller på grill i ovnen. Til marengsen får en gylden farge.

Jeg drysset litt melis over som pynt. Er også fint å pynte med sitronskiver.

Ha sitronterten i kjøleskapet fram til servering.

En " fest i munnen" som Pascal sier. Denne må dere lage :) yummy!!

Jordbær i brent marengs

Hei,

Etter å ha lest på godt.no om jordbær i brent marengs, måtte jeg prøve det selv. Supergodt, og definitvit en hit hos barna :) Jeg kjøpte nettopp en liten gassbrenner på Clas Olson for 199 kr, et must å ha hjemme på kjøkkenet :)

Jordbær i brent marengs:

1o stk jordbær

130 gram sukker

2 eggehviter

1. Pisk sammen sukker og eggehviter i en glassbolle over vannbad.

2. Pisk til den når 60 grader. Ta deretter bollen av kjelen, og pisk med en håndmikser til marengsen er tykk. Du skal kunne løfte bollen opp-ned, og bollen skal være romtemperatur.

3. Ha marengsen i en sprøytepose med tipp, og sprøyt rundt jordbærene. Bruk deretter brenner og brenn marengsen gylden. Jeg hadde jordbærene på trepinner.

Disse jordbærene er supersøte, og fine til å server på grillfest i sommer :) Smaker som grillet marshmallows. Prøv dem!!

Legg gjerne igjen en kommentar :)

God helg,

Love IV.

Sitronfromasj

Hei alle sammen,

Da var julaften over for denne gang. Jeg var tilbake på jobb allerede 2.juledag.Har hatt en superkoselig feiring sammen med familien min. Nå som jeg har blitt eldre er det maten jeg gleder meg mest til, og felleskapet med familien såklart :) Skal ikke lyge å si at jeg ikke blir glad for gaver heller.  I år var det jeg som skulle få lov å lage juledesserten. Jeg valgte å lage sitronfromasj. I min familie har vi ikke den tradisjonelle ris/multekremen til dessert. Denne sitronfromasjen, er utrolig frisk og syrlig. Det er ekstra godt med noe lett og syrlig, etter en heavy dinner. Kanskje noe å lage til nyttårs desserten? :)

Sitronfromasj til 10 glass:

7 gelantinplater

9 spiseskjeer sukker

3 egg

2 sitroner(saft og skall av)

5 spiseskjeer revet sitronskall

6 dl kremfløte

0.5 dl vann

1. Legg gelantinplatene i vann.

2. Pisk eggedosis av eggene og 6 spiseskjeer sukker.

3. Press saften ut av sitronene, og riv av skallet. Bland sitronsaften, skallet sammen med 3 spiseskjeer sukker.

4. Etter ca.10 min er gelantinplatene myke, press ut vannet. Ha gelantinplatene i en kjele, blandet med 0.5 dl vann. Smelt dette på svak varme. Bland det deretter sammen med sitronsaften.

5. Pisk kremfløten til luftig krem.Ha deretter i sitronsaften og eggedosisen. Rør alt godt og forsiktig sammen med en slikkepott.

6. Fordel røren i glassene, og sett i kjøleskapet til det har stivnet.

Denne desserten er perfekt å gjøre dagen før du skal ha gjester. Slipper du å stresse med både middag og dessert på en dag.

Jeg dekorerte sitronfromasjen med krem og sitronskiver. Toppet med revet sjokolade. Enkelt og smakfult. Sitronskivene laget jeg ved å skjære tynne sitronskiver. Koke opp sukkerlage(50/50 av vann og sukker - 2 dl av hver) ha sitronskivene i den allerede kokte opp sukkerlaken i ca. 5 min. Tørk på veldig svak varme, typ 50 grader. Pensle dem deretter med eggehvite og dypp i sukker. La dem stivne.

Ha en strålende kveld!

Love IV.

Vaniljeiskrem med rabarbratopping

Hei dere,

Forleden plukket jeg rabarbra av noen venner av meg. God og syrlig rabarbra servert med vaniljeiskrem er en perfekt sommer dessert. Ut å plukk dere. Dette er også en billig dessert, og det liker vi :)

Rabarbratopping til ca. 4 personer:

200 gram Rabarbra

50 gram Sukker

Saften av 1 lime

1. Skyll og rens rabarbraen. Skjær den videre i biter.

2. Ha rabarbraen i en ildfast form. Stø over sukker og saften av en lime. Bak i ovnen på 200 grader ca. 20 min. Bitene skal være myke.

3. Mos rabarbraene med en stavmikser eller blender.

Server med vaniljeiskrem. Jeg hadde noen rester av en tertedeig jeg strødde over. Himmelsk!

Perfekt balanse med søtt og syrlig. mmmm.

Enjoy,

IV.

Blueberry Vanilla Dream

Hei dere,

Amerikanske blåbær er supergodt, jeg blandet det sammen med vaniljevisp. Fin og frisk dessert. Vaniljevisp kjøpte jeg i Sverige, det er nesten det samme som kremfløte. Du kan også bruke vaniljekesam.

Oppskrift 1 glass:

100 gram Amerikanske blåbær

1- 1.5 dl Vaniljevisp, kremfløte eller vaniljekesam

1. Skyll og rens blåbærene.

2. Legg lagvis blåbær og vaniljevisp.

Friskt og god dessert. Bruk gjerne andre bær som jordbær, bringebær og bjørnebær.

Enjoy,

IV.

Pavlova med iskrem

Hei kjære lesere,

Da nærmer det seg 17 mai. Hurra, Hurra! Dette er en av mine favorittdager , alltid deilig å kunne spise så mye is og godt man bare vil. I går laget jeg pavlova med iskrem og bær. Kjempe god dessert, og passer perfekt nå som det er vår/sommer. Gleder meg masse til i morgen, bestevenn og kjæreste er på besøk, og dagen skal feires med gode venner. Koselig!

Pavlova: 4 mini-porsjoner:
3 eggehviter
120 g sukker

1. Knus eggene, og del dem slikt at plommen og eggehviten kommer hver for seg. Pass på at det ikke kommer noe plomme i eggehviten, kan hindre at marengsen blir helt stiv.
2. Pisk eggehvitene og halvparten av sukkeret, til det er passe stivt.
3. Tilsett resten av sukkeret, og pisk til det er helt stivt. Tips er å holde bollen opp ned, for å sjekke at den er helt stiv.

4. Ta røren i en sprøytepose, og lag rundinger. Jeg liker å lage dem med litt høy kant, slik at det er plass til iskuler.

5. Stek på 120 grader varmluft. 50-60 min. Avkjøl dem på rist.

Pynt pavlovaen med iskrem, og dine favorittbær. Det er også godt å bruke vaniljekrem, og krem sammen med bærene. Personlig synes jeg is og marengs er best sammen. Mums!

Gratulerer med dagen til alle sammen i morgen! Kose dere masse! Hurra for Norge!

Love, Ingrid Victoria.

 

, Oslo

http://bloggfiler.no/foodbyvictoria.blogg.no/images/1481578-10-1409922165296.jpg
hits