cupcakes

Jellybean cupcakes

Mini cupcakes er strålende å bake til fest og bursdag. Akkurat passe stor størrelse og de er supersøte å servere gjestene. En perfekt liten munnfull! Jeg pyntet med jellybeans i forskjellige farger. Enkel og fargerik pynt. Ønsker alle sammen en strålende helg.

Sitron cupcakes ca. 30 små:
100 gram romtemperert smør
2 dl sukker
2 egg
Skallet  og saften av 2 sitroner
1 teskjee bakepulver
1/2 teskjee salt
1/2 teskjee vaniljeestrakt/vaniljesukker
3.5 dl hvetemel
1.5 dl fløte/melk

Hvit sjokolade frosting:
100 g smør
100 g hvit sjokolade(varmes i vannbad,eller mikro)
2-3 dl melis
2-3 spiseskjeer sitronsaft.

1. Rør sukkeret og smøret hvitt. Det tar ca. 5-8 minutter. Det skal være hvitt og luftig. 
2. Tilsett et egg om gangen og bland godt.
3..Bruk et zest/riverjern å riv av sitronskallet og saften i en liten bolle. Tilsett i røren.
4. Vend inn det tørre og melken. 
5. Fordel røren i muffinsformer og stek på 180 grader i ca. 7-10 minutter. De skal være gjennomstekt og litt gylden på toppen.


7. Mens muffinsene avkjøles på rist. Lag frostingen.
8.Pisk først smør og melis luftig sammen. Tilsett deretter den avkjølte hvite sjokoladen sammen med sitronsaften. Frostingen skal være myk og luftig. Jeg pleier å sette frostingen i kjøleskapet i 5-10 min så den får avkjølt seg før jeg begynner å pynte cupcakesene.
9.Ha frostingen i en sprøytepose med stjernetyll og pynt cupcaksene. Jeg pyntet med jellybeans i forskjellige farger.

Pumkin cupcakes

Tenk at vi gr mot slutten av Oktober allerede. Tiden flyr. Gresskar cupcakes erperfekt lage til Halloween fest eller selskap. Krydret muffins toppet med smakfull ostekrem.mmm. Gresskar fes kjpt i de aller fleste matbutikker. Jeg kjpte flaksegresskar. Resten av gresskaret bruket jeg til suppe. Oppskrift kommer p mandag. God helg.Trick or treat.

Oppskrift inspirertkrem.nopumkin cupcakes ca. 14 stk:
2 egg
1 dl sukker
1 dl brunt sukker
1.5 dl solsikke/soyaolje
1 teskjeer bakepulver
0.5 teskjee natron
300 gram revet gresskar.
1 teskjeer kanel
1/4 teskjee malt muskat
0.5 teskjee malt ingefr
2 dl mel

Ostekrem:
100 gram mykt smr
125 gram myk kremomst
2-3 dl melis
1 teskjee vaniljesukker
Saften fra 1/2 sitron

1. Bland sammen egg, sukker og olje.



2. Bland mel, natron, bakepulver og krydder sammen.

3. Riv gresskaret p rivjern. Jeg brukte flaskegresskar. Resten kan du f.eks bruke i en suppe.

4. Vend gresskar inn rren og bland godt. Fordel rren i muffinsformer.



5. Stek p 180 grader i ca. 15 -18 minutter. Jeg steker alltid p varmluft.

6.Mens muffinsene avkjles. Lag ostekremen.Pisk melis og smr luftig. Tilsett vaniljesukker og sitronsaft. Ha i kremosten tilslutt.

7. Ha frostingen i en sprytepose med nsket tipp. Pynt cupcaksene. Jeg hadde gule, hvite. og oransje m&ms.

Det gr ogs pynte cupcaksene med farget sukker. Farg sukkeret med oransje konditorfarge.

Ste dessert munnfuller

Mini cupcakes er perfekt servere til bursdag og fest. I slike anledninger er det ofte mye mat og daliker jeg lage sm dessertmunnfuller - en liten st avslutning etter maten. Jeg laget disse brownie cupcakes med mokkakrem til min venninnes bursdag. En skikkelig innertier til festligheter. Jeg nsker alle en superfin helg♥

Oppskrift mini cupcakes ca.24 stk:
100 gram smr.
50 gram mrk sjokolade.
2 dl sukker.
2 Egg
1.5 dl hvetemel.
0.5 ts vaniljesukker.
2 ss Kakao

Kaffe sjokoladekrem:
50 gram mykt smr
2 spiseskjeer kakao
ca. 150 gram melis
100 gram kremost romtemp.
1 shot espresso/sterk kaffe. Smak deg fram til hvor sterk kaffesmak du nsker.

1.Smelt smr og sjokolade sammen p lav varme. Ta av platen og rr inn egg.
2.Tilsett det trre og bland alt godt sammen. Dette er en veldig enkel rr sammen i en gryte kake.



3. Ha rren i en sprytepose og fyll opp 2/3 av formene. Jeg kjpte disse mini rosa cupcakeformene fra Wilton. Stek p 180 grader i ca.12-14 min.

4. La cupcakesene avkjle p rist. I mellomtiden lager du frostingen.Pisk smret mykt. Vend inn melis, kakao og kaffen.Tilsett kremosten i slutten. Miks til en fluffy krem. Ha frostingen i sprytepose med sprytetip.

Frost cupcakene og dryss over strssel.

Superfine mini kaker som er perfekt servere i bursdager og fest.



When life gives you lemons, make cupcakes

Jeg har noen supergode sitron cupcakes dele med dere. Noen av de beste jeg har laget vil jeg pst. For noen r siden laget jeg cupcakes nesten hele tiden. Det var det gyeste jeg visste om. Etter en liten pause p et par r har jeg ftt inspirasjon til bake de igjen. Det er gy lage kaker ogs, men den ser ikke like bra ut etter du har sprettet den, men det gjr derimot cupcakes som er til overs.Derfor liker jeg lage f.eks kakeoppskrifer i muffinsformer og lage dem om til flotte minikaker. De er fine se p og gy pynte med ulike tyller og strssel. Blir noe litt mer ekstra over dem i mine yne.

Med disse vil jeg nske alle en superfin helg. Nyt an som de sier her i Bergen♥

Sitron cupcakes ca. 12 stk:
100 gram romtemperert smr
2 dl sukker
2 egg
Skallet og saften av 2 sitroner
1 teskjee bakepulver
1/2 teskjee salt
1/2 teskjee vaniljeestrakt/vaniljesukker
3.5 dl hvetemel
1.5 dl flte/melk

Frosting:
150 gram romtempert smr( lurt legge ut dagen fr du skal bake, eller noen timer fr)
150 gram philadelpia kremost
2-3spiseskjeer sitronsaft
3-4 dl melis

1. Rr sukkeret og smret hvitt. Det tar ca. 5-8 minutter. Det skal vre hvitt og luftig.
2. Tilsett et egg om gangen og bland godt.
3..Bruk et zest/riverjern riv av sitronskallet og saften i en liten bolle. Tilsett i rren.
4. Vend inn det trre og melken.
5. Fordel rren i 12 muffinsformer og stek p 180 grader i ca. 12-15 minutter. De skal vre gjennomstekt og litt gylden p toppen.



6. Avkjl muffinsene p rist. I mellomtiden kan du lage frostingen. Miks smr,melis og sitronsaft luftig. Tilsett kremosten tilsutt og miks til du fr en fluffy frosting.



7. Ha frostingen i en pose og pynt. Jeg brukte en stor stjernetyll.



Dryss over litt strssel om du har. Revet sitronskall er ogs fint.





Pske cupcakes

annonse

Psken er rett rundt hjrnet, og i den anledningen har jeg laget noen pske-inspirerte cupcakes. Jeg har inngtt et samarbeid med Regal hvor jeg skal prve ut noen av deres bakemikser til kake og muffins. Dette er et flott alternativ for de som ikke har flere timer til bruke p kjkkenet, og som kanskje i utgangspunktet ikke er s glad i bake, til likevel kunne lage morsomme og spennende kaker eller muffins. Kakemiks smaker nesten som hjemmelaget, og lages p 1-2-3. Alt du trenger gjre er tilsatte vann og olje, resten av ingrediensene er i miksen. Det er ogs supert bruke hvis du har litt drlig tid og vil slenge noe sammen i siste liten. Som konditor liker jeg selv lage ting fra bunnen av siden det er en del av jobben min, men jeg kan innrmme at jeg ofte har brukt kakemiks som en god nummer to et par ganger.

I denne oppskriften brukte Regal sin sjokoladekake miks til lage cupcakes. Jeg tilsatte appelsin zest i sjokoladerren for gi litt mer smak, sjokolade og appelsin er jo en perfekt kombinasjon! I kakemiksen flger det med en glasur som jeg mikset sammen med smr og melis til en luftig sjokoladefrosting! Toppet det hele med litt godteri som pynt! Veldig enkelt og lettvint oppskrift, men resultatet ser smakfult og godt ut! Regner med det er en del av dere som skal p hytten i psken s hper dette kan vre til inspirasjon. Ferie er jo ferie, og dette kan gjres p 1-2-3!

Oppskrift 12 stk pske cupcakes:
1 pakke regal sjokoladekake mikshttp://www.regal.no/produkter/kakemikser/sjokoladekake-500g/
200 gram smr
2 ss kakao
3 dl melis
Zest fra 2 appelsiner

1. Lag rren som anvist p pakken. Du trenger kun vann og olje som du tilsetter til kakemiksen. Bland inn appelsinzest. Jeg bruker et zestjern, men om du ikke har det kan du bruke et rivhjern.

2. Fordel rren i 12 muffinsformer. Jeg bruker en cookiescoop slik at jeg fr 12 circa like store cupcakes. Utrolig enkel og god jobbe med.
Stek p 170 grader i ca. 15 minutter

3. La muffinene avkjle seg. I mellomtiden kan du lage frostingen. Jeg brukte glasuren som fulgte med i miksen og blandet den ut med 2 ss vann eller kaffe.
Miks smr og melis sammen til det blir en fluffy konsistens. Tilsett s sjokoladeglasuren og kakao til blandingen. Miks alt sammen til du fr en luftig og fin frosting.
Ha glasuren i spryteposer. Jeg brukte en stjernetip som jeg dekorerte med, men du kan bruke den du liker best. Her er det bare bruke kreativiteten!
Jeg toppet cupcaksene med jellybeans som jeg kjpte med meg fra smgodthyllen, ser ut som sm ste pskeegg. Her kan du igjen bruke kreativiteten! Du kan for eksempel drysse litt appelsin-zest over for vise at det er zest i rren.

Lekre og fine pske cupcakes som du lager i en fei. Disse laget jeg p under en time, inkludert baketid!



Jeg gleder meg snn til pske. Sol, ski, hytten og familietid.

Lemon meringue cupcakes

Det er helg, og lov til kose seg litt ekstra. Sitron cupcakes fylt med lemon curd, toppet med marengs er en av mine favoritter. En frisk og syrlig opplevelse. Disse er superste servere til fest og bursdag :)

Lemon cupcakes ca. 12 stk:

100 gram romtemperert smr

2 dl sukker

2 egg

skallet av 2 sm sitroner

3 spiseskjeer sitronsaft

1 teskjee bakepulver

1/2 teskjee salt

1/2 teskjee vaniljeestrakt/vaniljesukker

3.5 dl hvetemel

1.5 dl flte/melk

Lemon curd:

Oppskrift finner du her http://foodbyvictoria.com/2013/06/16/sitronterte/

Marengs:

70 gram eggehvite

140 gram sukker

1. Pisk smr og sukker hvitt og luftig.

2. Tilsett et egg om gangen. Bruk en slikkepott i kantene, slik at alt blir like godt blandet.

.

3. Riv og press sitronene. Tilsett i rren, sammen med vaniljeestrakten. Miks godt.

4. Bland hvetemel, salt og bakepulver godt sammen. Dette er viktig gjre, slik at bakepulveret fordeles jevnt. Tilsett vekselsvis i rren sammen med flten. Her er det lov ta seg en liten smaksprve. Mmm. Jeg liker bake cupcakes med flte, det gir en skikkelig flyelsmyk smak.

5.Kjpte disse fine gule formene p wilton.

6. Fordel rren med en cookiescoop. Stek p 180 grader i ca. 15- 20 minutter.

7.Min cookiescoop er fra merke goodgrip. Veldig god. Snart kommer en konkurranse hvor du kan vinne en!

8. Avkjl p rist.

Friske sitron muffins.

9. Nr muffinsene er ferdig avkjlt. Bruk en kniv lag hull i midten, ta ut innematen. Fyll med lemon curd.

10. Pisk sukker og eggehvite over vannbad til 60 grader. Ta av vannbad og pisk til marengs.

11.Ha marengsen i en sprytepose, og dekorer. Jeg bruker en brenner brenner marengsen. Dettte kan selvsagt slyves. Om du har litt marengs til overs, kan du bruke resten til lage pikekyss.

Dryss over litt melis for en ekstra touch.

Dette er en av mine favoritt cupcakes, s utrolig friske og gode.

En fest i munnen. Lag disse til neste fest, eller bursdag.

God helg fine lesere :)

Ingrid Victoria

Smakfulle gulrotmuffins

Gulrot cupcakes med frisk kremost frosting. Er en av mine favoritter.Dette er en enkel rre sammen kake, som alle fr til. Oppskriften er Sverre Stres. Har byttet ut oljen, med smeltet smr og tilsatt ekstra krydder. En herlig smaksbombe :) Om du heller nsker lage en kake, bruk en 22-14 cm.

Gulrot cupcakes ca. 14 stk:
250 g revet gulrtter(kologiske gir best smak)
3 egg
300 gram sukker
1.5 dl smeltet meierismr
200 gram hvetemel
1 teskjee bakepulver
1 teskjee kanel
1/2 teskjee ingefr

Frosting:
150 gram romtempert smr( lurt legge ut dagen fr du skal bake, eller noen timer fr)
150 gram philadelpia kremost
1 spiseskjee sitronsaft
3-4 dl melis
Wilton extra white color(kan slyfes, gjr frostingen hvitere)

1. Miks sammen smeltet smr, revet gulrtter, sukker og egg.

2. Bland inn det trre. Jeg bruker blande alt i et literml. Slik at alt blir godt blandet, og bakepulveret fordeles godt.

Miks godt for hnd, eller med en mikser/kjkkenmaskin.

3.Fordel i ca. 1 cookiescoop i hver form.

4. Jeg bruker disse hvite papirformene fra Wilton.Stek p 180 grader i ca.15-17 min.

Nystekte og deilige duftende muffins.

La dem avkjle, i mellomtiden lager du frosting.

5.Miks smr og kremost luftig.

6. Tilsett melis, sitronsaft og extra white color. Miks til du har en luftig krem. Tilsett mer melis om kremen blir for myk.

7. Deilig ostekrem. La den st i kjleskapet i 10 min fr du spryter ut.

8. Jeg bruker en stor rund( 20.mm) sprytetipp.

9. Jeg farget sukkeret oransje, med 3 drper konditorfarge. Enkel og fin pynt synes jeg :)

Dryss sukkeret over frostingen.

Server glade gjester, disser er gode og saftige :)

nsker alle en strlende helg.

Love IV.

Pepperkake cupcakes med deilig frosting

Desember nrmer seg med stormskritt. En mned som inneholder masse kos og selskaper. Hva med prve en ny variant til julebaksten? En skikkelig krydret cupcake toppet med luftig kremost frosting. Yum! Disse kommer til forsvinne fra kakefatet.

Pepperkake cupcakes ca.12 stk:

100 gram meierismr romteperert

1 dl sukker

2 spiseskjeer lys sirup

2 egg romtempererte

3 dl hvetemel

1 ts bakepulver

2 ts kanel

1 ts malt ingefr

1 ts malt nellik

1 ts malt sort pepper

1-1.5 dl flte/H-melk

Kremost Frosting:

100 gram romtempert smr( lurt legge ut dagen fr du skal bake, eller noen timer fr)

150 gram philadelpia kremost

1 spiseskjee sitronsaft

2-3 dl melis

Wilton extra white color(kan slyfes, gjr frostingen hvitere)

1.Miks smr og sukker mykt og luftig. Det er lurt legge ut smret dagen fr en skal bake, slik at det er ekstra mykt.

2. Tilsett egg, et om gangen. Miks ca. 2 min p hvert egg. Bruk en slikkepott i kantene, slik at alt blir godt mikset.

3.Bland alt det trre i et literml/bolle. Bland godt. Vendinn sirup, melblanding og flte. Miks godt.

En deilig pepperkakerre.

4.Fordel rren med en cookiescoop. 1 scoop i hver form. Jeg bruker disse hvite formene fra Wilton.

5.Stek i ovnen p 180 grader i ca. 15 min -20.

Ah disse dufter deilig julekrydder. Mens cupcaksene avkjles, begynn p cream cheese frosting.

6.Miks smr og kremost til en glatt krem.

7.Tilsett melis, sitronsaft og extra white color. Miks til du har en luftig krem. Tilsett mer melis om kremen blir for myk.

8. Sett i kjeksapet i 10 minutter, fr du spryter ut.

Spryt ut med nsket tipp. Jeg brukte Wilton 1B tipp. Pynt med julestrssel, eller julegodt.

Fine og herlige jule cupcakes, disse blir en hit p juleselskaper.

Smakfull pepperkake cupcake, med en frisk kremost frosting, en smakfull kombinasjon :)

Fin onsdag til alle,

IV.

Lemon meringue cupcakes

Da var det en veeldig tidlig sndagsmorgen. Klokken er litt over 05, og jeg sitter blogger om sitron cupcakes til dere. Haha, huff m le litt av meg selv. Jeg hadde nemlig bake lrdag i gr. Hvor jeg drakk en hel del kaffe, s n sitter jeg her lysvken. Her kommer det en oppskrift tidlig. Vinn vinn for dere, s alle kan bake disse p en fin sndag. Er det flere enn meg som liker bake p sndager? Jeg synes det er deilig avslutte helgen med en god hjemmelaget middag eller dessert til kaffen. Lykke! G en tur i det fine hstvret og avslutt dagen med deilige lemon meringue cupcakes :)

Lemon cupcakes ca. 12 stk:

100 gram romtemperert smr

2 dl sukker

2 egg

skallet av 2 sm sitroner

3 spiseskjeer sitronsaft

1 teskjee bakepulver

1/2 teskjee salt

1/2 teskjee vaniljeestrakt/vaniljesukker

3.5 dl hvetemel

1.5 dl flte/melk

Marengs:

70 gram eggehvite

140 gram sukker

1. Sett ovnen p 180 grader. Pisk Smr og sukker hvitt og luftig.

2. Tilsett et egg om gangen. Bruk en slikkepott i kantene, slik at alt blir like godt blandet.

3. Riv og press sitronene. De kologiske sitronene er veldige gode p smak. Tilsett i rren, sammen med vaniljeestrakten. Miks godt.

Jeg bruker en sitronpressser. Denne liker jeg veldig godt. Presser ut all saften.

3.Bland hvetemel, salt og bakepulver godt sammen. Dette er viktig gjre, slik at bakepulveret fordeles jevnt. Tilsett vekselsvis i rren sammen med flten.

4. Miks til du fr en creamy og deilig rre. Her er det godt ta seg en liten smaksprve. Mmm. Jeg liker bake cupcakes med flte, det gir en skikkelig flyelsmyk smak.

5. Fordel rren med en cookiescoop. Jeg bruker en av merke goodgrip.

6. Ca. 1 stor scoop per form. Har du ikke en cookiescoop kan du fint bruke en sprytepose, eller skje. Stek p 180 grader i ca. 15-20 minutter. Bruk en trepinne for sjekke at de er gjennomstekte.

Avkjl p rist.

7. Nr cupcaksene er helt avkjlte, kan du begynne lage marengsen. Pisk eggehviter og sukker over vannbad til 60 grader. Pass p rre hele tiden, slik at det ikke brenner seg. Deretter pisker du marengens kald med en mikser.

Et tips til sjekke om marengsen er ferdig. Hold bollen opp ned.

8. Ha marengsen i en sprytepose, og dekorer. Jeg bruker en brenner brenner marengsen. Dettte kan selvsagt slyves.Om du har litt marengs til overs, kan du bruke resten til lage pikekyss.

Jeg drysser over litt melis. Synes det blir ekstra fint. Eller hva?

Frisk og syrlig, en deilig kombinasjon.

nsker alle mine fine lesere en flott sndag. Nyt hstvret og den friske luften.

Ingrid Victoria.

Sweet cupcakes

God kveld,

For noen uker siden laget jeg disse supergode vanilje cupcakesene til min kusines bursdag. Vanilje cupcakes med chocolatechips toppet med hvit sjokolade frosting. En sikker vinner til barnebursdag :) Jeg har en del forskjellige cupcake oppskrifter, om du leser i "cupcakes arkivet" p siden(er noe galt med min link knapp). Tenkte dele disse bildene dere som inspo :)

Sweet merket er fra Wilton. De har mange ulike typer.

Hper det frister,

IV.

Oreo Cupcakes

God tirsdag fine lesere,

I helgen bakte jeg oreo cupcakes til mine fine kusine Oline sin konfirmasjon.Veldig fin feiring med familien! Oreo cupcakes er en av mine favorittcupcakes, oreo med chocolatechips toppet med deilig creme cheese frosting. mmm, m prves ut :) Jeg kjpte disse ste formene med prikker p cacas. Elsker bake med slike pappformer, synes cupcaken blir mye finere! Det er ogs lurt bruke romtemperet smr og egg, slik at du oppnr best bakeresultat. Jeg bruker legge ut egg og smr kvelden fr.

Oreo cupcakes ca. 30 stk.

300 gram romtemperert smr

3 dl Sukker

6 Egg

7 dl Hvetemel

5 dl Flte/H-melk

4 teskjeer vaniljesukker

2 Teskjeer bakepulver

1 Boks mini oreos til pynt

2 packer store oreos

150 gram Chocolatechips.

1. Miks smr og sukker godt sammen. Skal bli fluffy.

2. Tilsett ett og ett egg om gangen, og miks godt. Pass p bruke en slikkepott i kantene, slik at all rre blir tatt med.

3. Bland hvetemel, bakepulver og vaniljesukker i en egen bolle. Bland godt.

Tilsett blandingen sammen med flte. Miks godt.

Slik at du fr en fin rre, og den smaker s godt. Smelter p tungen!

5. Jeg bruker disse fine formene. Love dots!

Ta av lokket p hver oreo, og legg bunnen ned i hver form.

Knus resten av oreokjeksene og ha det i rren, sammen med chocolatechips. Rr med en slikkepott.

6. Ha en scoop med rre i hver form. Stek p 200 grader i ca. 12 min.

Nybakte cupcakes rett fra ovnen, er min favoritt sammen med et kaldt glass melk. mmm.

Du kan fint sereve uten frosting(men da blir det muffins), eller s kan du lage cream cheese frosting.

Creme cheese frosting:

200 gram Smr

1 pakke philadelphia kremost

100 gram smeltet hvitsjokolade i vannbad

5 dl Melis

1- 2 Spiseskjee extra white fra Wilton.

1 skvett flte eller melk.

1. Miks smr, melis, sjokolade og kremost sammen med en skvett flte.

Tilsett extra white fra wilton, slik at du fr en fin og ren hvitfarge p frostingen.

Ha frostingen i en sprytepose med tipp, og dekorere. Pynt med mini oreo.

Server glade gjester, eller deg selv :)

Ha en fin onsdag, send meg gjerne en kommentar :)

IV.

Finn flere oppskrifter p cupcakes her.

Apple Muffin

God fredag dere,

Helgen nrmer seg med stormskritt. Hva er ikke bedre med starte den med yummy apple muffins? servert sammen med vaniljeiskrem? mmm.

Oppskrift 9 muffins:

75 gram Smeltet Smr

2 egg

100 gram Sukker

150 gram Mel

1 teskjee Vaniljesukker

1 teskjee Bakepulver

1.5 teskjee Kanel

2 Epler

1. Pisk eggedosis av egg og sukker.

For se om eggedosisen er ferdig, ta litt rre mellom to fingre, om du kjenner sukkerkornene, er den ikke ferdig.

2. Bland sammen mel, bakepulver, vaniljesukker og kanel i bolle.

Tilsett melblanding sammen med smeltet smr, miks godt.

3. Skrell og skjr to epler i tynne skiver.

4. Fordel rren i muffinsformen. Jeg brukte 1 cookiescoop i hver form. Wilton sine cupcakebrett er non stick. Bakeverket setter derfor ikke fast, men smr likevel hver form med litt smeltet smr.

Legg 4-5 epleskiver i hver form. Str over nsket mengde av sukker og kanel. Stek p 180 grader - ca. 15-20 min. Bruk en stekepinne til se om de er ferdig inni.

Server eplemuffinsene lunke sammen med vaniljevisp, pisket krem eller vaniljeiskrem. Smelter i munnen.

Disse muffinsene er ogs fine fryse, og ha klar om du fr uventede gjester p dren.

Nyt fredagen solstrler, for det skal iallefall jeg.

IV.

Finn flere oppskrifter p muffins her.

Cupcakes

Hei dere,

I dag har jeg bakt cupcakes til en bestilling! Oppskrift og angende bestilling hos meg kommer imorgen.

nsker alle en super dag!

LOVE

Yummy, vanilla chocolate cupcakes.

Finn oppskrifter p cupcakes her.

Grove blbrmuffins

God Onsdag,

I dag skal jeg friste dere med noen deilige blbrmuffins. Disse er bakt p halvparten grovt mel, perfekt som et mellommltid, eller til etter trening :) Brukte store amerikanske blbr. Friskt!

Oppskrift ca. 4 store blbrmuffins
50 g romtempertert smr
0.5 dl sukker
1 egg
1 dl sammalthvete
0.5 dl hvetemel
1 dl ekstra lett melk/skummet melk
0.5 ts bakepulver
0.5 ts vaniljesukker

1. Miks smr og sukker fluffy sammen.

2. Tilsett egget, og miks godt videre.

3. Bland hvetemel, sammalthvete, bakepulver, og vaniljesukker godt i en bolle. Bruk en sil, og vend det forsiktig i rren.

4. Miks videre sammen med melken.

5. Tilsett blbrene, og rr forsiktig med en slikkepott, slik at ikke rren blir bl.

6. Jeg bruker en cookie scoop til lage kuler med rren. Brukte ca.1.5 kule i hver form. Stek muffinsene p 200 grader i ca. 15-20 min. Til de er gjennomstekt, steketid variere fra hvilken ovn du har.

Jeg pleier drysse litt melis over, for pyntes skyld nr jeg ikke lager frosting.

Smaker godt sammen med vaniljekesam. Bon appetit!

Blogges imorgen,

Ingrid Victoria.

Finn flere oppskrifter p muffins her.

summer mini cupcakes

Hei dere,

I gr var jeg dagens anbefaling i Lesernes VG, det var utrolig gy. Feiret dermed med lage noen mini cupcakes, med Nonstop. Yum! I dag reiser jeg ogs til Israel p ferie i 2 uker. Har tidligere bodd der, s gleder meg til komme tilbake. Kommer derfor ikke til bli blogging hver dag, siden vi skal vre en del p farten. Har derfor forhndsskrevet noen innlegg, s kommer noen oppskrifter framover til dere.Mini cupcakes passer fint om man er litt smsulten etter en heavy dinner. Eller som mini cakes til bursdager, eller til kaffekos :)

Vaniljecupcakes med Nonstop: ca.12-14 stk.

50 g smr (romtempertert)

50 sukker

1 egg

1.5 dl hvetemel

0.5 ts bakepulver

0.5 ts vaniljesukker

1 dl flte, eller h-melk.

2-3 never hakket nonstop

1. Miks smr og sukker, til det blir luftig.

2. Tilsett egget, og pisk videre i ca.2-3 min.

3. Sil inn bakepulver, vaniljesukker, og hvetemel inn i rren.

4. Tilsett flte/melk, og pisk videre.

5. Tilsett hakket nonstop, rr forsiktig med slikkepott, slik at ikke rren blir farget.

6. Fordel rren med en teskjee(ca.1.5 ts) i hver form. Stek p 200 g i ca.10-12 min. Avkjl p rist.

Vaniljefrosting:

50 g smr

3 dl melis

100 g hvit sjokolade, smeltet i vannbad.

1 ts vaniljesukker

1 ts white icing color from wilton.1. Miks smr og melis sammen.

1-2 spiseskjeer melk/flte

1. Tilsett sjokoladen, sammen med white icing color (dette gjr at frostingen blir hvit), og vaniljesukker.

2. Pisk alt sammen godt sammen, desto lengre du pisker, desto luftigere blir den. Om ikke frostingen er fast nok er det bare tilsette mer melis. Her er det bare prve seg fram.

Super gode, mums!

Spr gjerne om det er noe:) Ha en fin onsdag videre.

Shalom. Ingrid Victoria.

Vanilje cupcakes med deilig frosting

Hei dere

Takk til alle som har linket meg, og vrt innom min blogg.

I dag har jeg hatt besk av en god venninne av meg, Miriam. Hun studerer fotografi, og jeg har i den anledning bakt masse cupcakes som hun har brukt til en fotooppgave hun har p skolen. Det var veldig kjekt, og jeg hper det ble bra bilder. Kommer derfor mange bra oppskrifter ut p bloggen i nrmeste fremtid.

Laget blant annet vaniljecupcakes som jeg skal friste dere med i dag. Jeg bruker en basic oppskrift og denne bruker jeg som regel p alle cupcakene jeg lager. Det er en veldig grei basisoppskrift bruke nr du vil eksperimentere for lage nye typer cupcakes.

Basic vanillacupcakes: ca.12 stk
100 g smr
1.5 dl sukker
2 store egg
1 ssvaniljeessens (fes kjpt p meny/cacas/kakebutikk)
1 ts bakepulver
1.5 dl hmelk eller flte
150 gchocolate chips (kan slyfes)
3 dl mel

1. Sett ovnen p 200 grader
2. Pisk smr og sukker sammen til rren blir lett og fluffy
3. Tilsett et egg om gangen, pisk godt mellom hver gang (bruk slikkepott i kantene av bollen, slik at all rren blir pisket skikkelig)
4. Tilsett vaniljeessens
5. Sikt bakepulver og mel inn i rren
6. Tilsett melk/flte og pisk videre
7. Tilsett chocolate chips, rr forsiktig videre med en slikkepott8. Fordel rren med en iskremskje, en scoop i hver form
8. Stek i ovnen 12-16 min, avkjl videre p rist

I dag pyntet jeg cupcaksene mine med en god vaniljefrosting laget av hvit sjokolade og naturell kremost. Jeg lager alltid frostingen min med hvit sjokolade- syns det smaker best, og frostingen fr en fin gld.

Vanillafrosting:
150 g smr
150g hvit sjokolade(varmes i vannbad,eller mikro)
4-5 dl melis
1 skvett melk/flte(etter behov)
3 spiseskjeer philadelphia ost
valgfri wilton konditorfarge

Pisk frst smr, melis og kremosten sammen, tilsett deretter den avkjlte hvite sjokoladen,sammen med wiltonkonditorfarge.Videre tilsetter du melken etter behov. Frostingen skal vre myk og luftig. Det gjelder prve seg fram p hvor mye melis og melk en skal ha, jo lengre du pisker jo luftigere blir rren. Jeg pleier sette frostingen i kjleskapet i 5-10 min s den fr avkjlt seg fr jeg begynner pynte cupcakesene.

Pynt med perler, eller annen kakepynt.

Lykke til!

Ingrid Victoria

Sunday Funday

Jeg er for tiden i Bergen for beske familien.I dag har jeg hatt middagsbesk av farmor og farfar, og i den anledning laget jeg muffins til dessert. Pleier som regel alltid lage cupcakes,men idag slo jeg til med muffins. For de som lurer kalles det en muffins nr det er uten frosting,og cupcake med frosting. Laget en litt sunnere variant av muffins idag,siden min sster skal ro lettvekt til sommeren.

I disse muffinsene har jeg brukt jordbr,men alle br kan brukes,s her er det bare velge hva en liker best.

Dagens oppskrift: ca.12 muffins

100 g smr

1 dl sukker

1 dl sammalt hvete grovmalt

0.5 dl lettkokt havregryn

0,5 dl hvetemel

1 dl jordbr

2 egg

1 skvett melk

Sett ovnen p 175 grader.

Miks smr og sukker sammen,tilsett mel og havregryn og egg,pisk godt sammen.

Tilesett en skvett melk tilslutt(etter behov),og rr i jordbrene p slutten med en slikkepott.

Ikke bruk mikser etter jordbrene er tilsatt,for da blir rren rosa.

Stek i ovenen 15-20 min,avkjl seinere p rist.

Steketiden variere fra ovn til ovn,for se at muffinsen er ferdig stikk en trepinne inn i muffinsen,den er ikke ferdig om det kommer deig p pinnen.

Ha en fin sndag videre.

Love Victoria

, Oslo

http://bloggfiler.no/foodbyvictoria.blogg.no/images/1481578-10-1409922165296.jpg
hits