cookies

Mini chocolate cookies

Cookies er noe av det enkleste du kan bake. Disse søte mini-cookisene er ferdiglaget på kun en halvtime. Perfekt å lage om du får uventet besøk eller om du vil ha noe godt til kaffen. Lag røren rett før middag og du har de klar til dessert. Kjeksene kan oppbevares i en krukke på kjøkkenbenken, de holder seg lenge. Fint som kjøkkendekor også.Søstrene Grene og Lagerhaus har mange fine glasskrukker til en billig penge.

Oppskrift mini chocolate cookies: 
115 gram romtemperert smør
100 gram brunt sukker
50 gram hvitt sukker
1 egg
1 teskjeer vaniljeestrakt/sukker
0.5 teskjee natron
160 gram mel
2 dl chocolate chips eller grovhakket sjokolade. Det er godt å blande både hvit, melke og mørk sjokolade

1. Bland smør og sukker godt sammen med en håndmikser/kjøkkenmaskin
2. Tilsett egg og vaniljesukker. Når alt er godt blandet vend inn mel og natron
3. Rør i chocolate chips 
4. Vei opp like store kuler. Jeg lager kuler på 20 gram per kjeks slik at de blir circa like store.Stek på 180 grader i ca. 8-10 minutter. De skal være gylden i kanten
5. Avkjøl kjeksene på et stekebrett i ca. 10 minutter før du flytter de over på rist



Det er også godt å tilsette nøtter eller tørket frukt om du liker det - lag gjerne ulike varianter, noe til enhver smak!

Jeg synes det er koselig å ha hjemmelaget kjeks som pynt på kjøkkenet. Ekte hverdagsglede å kunne unne seg en kjeks (eller to!) til kaffen!

Give me cookies and milk

Det er ikke mye som slår nybakte amerikanske cookies og et glass kaldt melk. mmm. Noe av det beste jeg vet om! Laget disse kjeksene på under 30 minutter. Veldig grei å røre sammen om du får gjester på besøk, eller lager noen du skal gi vekk til en god venn. Alltid koselig å få noe hjemmelaget i gave! Et lite tips er også å ta turen til Søstrene Grene, de har masse fine gaveposer,bånd og annet fint til å pakke inn med. Ha en superfin torsdag ♥

Oppskrift Chewy Chocolate chip cookies: ca. 12 stk.
115 gram romtemperert smør
100 gram brunt sukker
50 gram hvitt sukker
1 egg
1 teskjeer vaniljeestrakt/sukker
0.5 teskjee natron
160 gram mel
2 dl chocolate chip, eller grovhakket sjokolade. Godt å blande mørk, melke og hvit.

1. Bland smør og sukker godt sammen med en håndmikser.
2. Tilsett egg vaniljestrakt. Når alt er godt blandet, vend inn mel og natron.
3. Rør i chocolate chips tilslutt. 
4. Jeg bruker en cookie scoop eller å veie opp like store kuler. Disse ble 60 gram per kjeks. da får du ca like store kjeks. Stek på 180 grader i ca. 10-12 minutter. De skal være gylden i kanten.
5. La de avkjøle på stekebrett i ca. 10 minutter før du flytter de over på rist.



Du kan fint fryse ned cookiesene eller pakke i lufttette bokser.



Sving deg på kjøkkenet og lag disse herlighetene :) 




Sprøe lakriskjeks med mandler og sjokolade

Jeg har alltid vært glad i lakris. Alltid det jeg plukker mest av når det kommer til smågodt. Jeg kom over Johan Bulows lakridsbutikk i København i høst. Ekte gourmetlakris, som smaker noe helt annet enn det du finner i smågodthyllene. Historien om Johans drøm til å gjøre lakris om til luksus, er en nesten som et lite eventyr. I en alder av 23 år bestemte han seg for å følge drømmen om å gjøre goderiet om til en gourmet opplevelse. Han begynte hjemme på morens kjøkken, feilet mange ganger før han lykkes. Nå har bedrifen over 85 ansatte og omsetter for over 100 millioner danske kroner i året. Lakrisen selges på flere gourmentbutikker over hele verden. Nå åpner de sin egen butikk på Steen og Strøm i Oslo. Min favoritt er pasjonsfruktsjokolade lakrisen. Denne lakrisen må smakes. Her finner du alt fra chililakris til bringebær og sjokoladelakris. 

Jeg har derfor laget noen deilig og sprøe lakriskjeks. Med lakrispulver og søt lakris fra Johan Bulow. 


Oppskrift lakriskjeks: ca.12 stk:
100 gram smør
100 gram hvitt sukker
150 gram brunt sukker
2 egg
150 gram hvetemel
1 teskjee bakepulver
3 teskjeer raw liquorice poweder
8 stk lakrisbiter fra nr.1 - sweet liquorice fra Johan Bulow
40 gram mandler eller valnøtter
80 gram sjokolade 

1. Pisk smør og sukker hvitt. Rør inn egg. 

2. Sikt inn mel, lakrispulver og bakepulver. Bland godt.

3. Bland inn sjokolade, nøtter og lakris.

Yum. Lov å ta seg en smaksprøve her. 



4. Lag kuler på ca. 40 gram. Stek på 190 grader i ca.10-15 minutter. Avkjøl på rist etter steking.

Sprø og deilige lakriskjeks. Server med et kaldt glass melk. 





Vinner av Philipsblender ble Casandra. Gratulere! Du vil bli kontaktet på mail. 
Nyt lillelørdagen.

Chewy chocolate chip cookies

Chocolate chip cookies er noe av det beste jeg vet om. Servert med et glass melk er jeg lykkelig! Noe jeg også liker er å prøve ut nye cookie oppskrifter, denne er fra Kristine bak den flotte bakebloggen www.detsoteliv.no. Enkle og god oppskrift. Jeg bakte ut halve oppskriften, resten frøs jeg ned. Perfekt å ha liggende om det kommer gjester. Ferske cookies er jo best. Det er lørdag, slå deg løs på kjøkkenet.

Oppskrift Chewy Chocolate chip cookies:
225 gram romtemperert smør
200 gram brunt sukker
100 gram hvitt sukker
2 egg
2 teskjeer vaniljeestrakt/sukker
0.5 teskjee natron
325 gram mel
4 dl chocolate chip, eller grovhakket sjokolade. Godt å blande mørk, melke og hvit.

1. Bland smør og sukker godt sammen med en håndmikser.

2. Tilsett egg vaniljestrakt. Når alt er godt blandet, vend inn mel og natron.

3. Ha i chocolate chips tilslutt. Kjøpte mine av merke nestel i USA. Lurt å handle meg seg et par poser i utlandet. Mye billigere enn i Norge.

YUM! Cookie dough må jo være noe av det beste? Her ble det flere enn en smaksprøve skal jeg innrømme. Ser for meg å fryse noen kuler av dette og ha i vaniljeis. Ha deigen i frysen i ca. 30 min.

4. Jeg bruker en cookie scoop eller å veie opp like store kuler. Disse ble 60 gram per kjeks. da får du ca like store kjeks. Stek på 180 grader i ca. 10-12 minutter. De skal være gylden i kanten.

5. La de akjøle på stekebrett i ca. 10 minutter før du flytter de over på rist.

Ingenting slår en god american cookie.

Det beste er å servere med et glass melk :)

Frister det?

Bak deilige cookies til helgen :)

IV.

Coconut chocolate chip cookies

Liker du bounty, eller sjokolade og kokos? Da bør du lage disse supergode cookiesene. Cookies er noe av det beste jeg liker å bake. Det er så godt med et glass melk til :) Dessuten er de ferdig på under 60 minutter.

Julen nærmer seg med stormskritt også, november er rett rundt hjørnet. Jeg gleder meg masse, samtidig begynner hardkjøret på jobb med julebord og selskap. Jeg har tenkt å lage en rekke juleoppskrifter i November og Desember. Kom gjerne med tips og ønsker om det er noe dere ønsker jeg skal blogge om :)

Oppskrift ca. 20 store cookies - oppskrift fra matpåbordet:

200 gram mykt smør

3 egg

50 gram sukker

150 brunt sukker

250 gram hvetemel

1 teskjee bakepulver

200 gram kokos

200 gram 70% mørk sjokolade

1. Sett ovnen på 180 grader. Bland smør og sukker luftig sammen.

2. Tilsett et egg om gangen, og miks godt mellom hver gang.

3. Bland mel, kokos og bakepulver sammen i en bolle.

4. Bland melblandingen inn, litt etter litt.

5. Tilsett hakket sjokolade.

YUM! En deilig cookierøre, ble en del smaksprøver på meg. Leker med ideen om å lage små cookiekuler av disse og blande i vaniljeiskrem. mmm!

6. Bruk en iskremskje å lag kuler. Min er av merke goodgrip.

7. Plassere kulene med avstand.  Stek på 180 grader i 12-15 min. De skal være gylden på toppen.

Avkjøl på rist, før du nyter dem med et stort glass melk. En herlig kombo :)

Cookies er alltid hyggelig å gi i vertninnegaver, eller glede noen andre med :) Putt i søte esker eller cellofanposer.

God tirsdag til alle,

Love IV.

Havrekjeks med rosiner og kanel

Start helgen med deilige havrekjeks og en kopp kaffe.  Kjeks er noe jeg elsker å bake. Favoritten er sjokolade og denne havre og rosin kjeksen. Smakfult og raskt å lage. Denne oppskriften gir ca. 15 kjeks. Har du ikke tenkt å spise alle. Lag cookie kuler og ha i frysen. Da får du alltid nystekte kjeks. Dagens tips.

Havrekjeks ca. 15 stk:

120 gram mykt meierismør

1 dl brunt sukker

1 dl sukker

1 teskje vaniljeestrakt

2 teskjeer kanel

1 teskjee natron

3 dl havregryn

1.5 dl hvetemel

1.5 dl rosiner

2 egg

1. Rør sukker, smør og vaniljeesktrakt luftig.

2. Tilsett et egg om gangen. Rør godt.

3. Bland hvetemel, natron, kanel og havregryn godt sammen i et litermål/bolle.

4. Miks alt sammen med rosiner.

Cookie røre er supergodt!

Jeg bruker en cookiescop av merke "good grip". Til å lage kuler. Det er supert å fryse ned kuler, om du ikke skal spise alle med engang. Dermed får du alltid fersk og nystekt kjeks.

Stek på 180 grader i 10-15 min. De skal være brune i kantene.

Avkjøl på rist.

Jeg spiser selvsagt ikke alt jeg baker selv. Glede er å gi vekk til andre. Ha dem i fine esker med et " homemade" klistremerke. Gjerne bånd også. Har du en super hjemmelaget gave.

Bokser og klistemerker er bestilt fra Wilton.

Deilige havrekjeks. Deilig med en kopp kaffe til.

God fredag til alle!

IV.

White chocolate cranberry cookies

Da var det endelig helg igjen dere. Jeg har bare en treningsøkt og en seintvakt å få unnagjort, før jeg tar helg. Det gleder jeg meg til! Før det har jeg tenkt å gi dere denne gode cookie oppskriften. Disse er proppet med tørkede tranebær fra Israel og hvit sjokolade fra Belgia. Deilig kombinasjon. Nytes sammen med en deilig kopp kaffe.

Oppskrift ca. 15 kjeks:

130 gram mykt meierismør

2 egg

200 gram hvetemel

80 gram brunt sukker

80 gram hvitt sukker

1 teskjee kanel

1 teskjee vaniljesukker

1 teskjee natron

80 gram tørkede tranebær

100 gram hvitsjokolade

1.Sett ovnen på 170 grader.  Rør smør og sukker mykt og luftig. Husk å ta ut smøret i forveien, helst dagen før.

2. Tilsett et egg om gangen. Rør du til du får en luftig og kremaktig konsistens.

3. Bland hvetemel, natron, vaniljesukker og kanel godt sammen i en skål. Jeg bruker å røre rundt i ca. fem min. Slik at hevemiddelet blir godt blandet.

4. Ha melblandingen i den andre bollen. Miks godt.

5. Vend inn tranebær og hvitsjokolade. Jeg bruker hvit belgisk sjokolade og tørket tranebær fra Israel. Yum! Fine farger er det sammen også.

6. Bland alt forsiktig med en slikkepott. Du kan la deigen stå kaldt i kjøleskapet en time eller to. Jeg bruker å lage cookie scoops, og la dem ligge i frysen i 10- 15 min, før jeg steker. Slik at ikke smøret ikke smelter for mye ut. Du kan også lage en stor cookie røre, og fryse ned kuler, å ta opp å steke når det kommer uventede gjester. Ingenting slår en deilig nybakt cookie.

7.  Lag kuler med en cookie scoop eller spiseskjee. Stek på 170 grader i 10-15 min.

8. Avkjøl på rist.

Server ferske med en god kopp kaffe. Oppbevarers i en kakeboks.

Håper det smaker. God helg til alle!

IV.

Nestle toll house cookies

Da er jeg endelig hjemme i Bergen hos familien. Mamma fyller 50 år denne helgen, så jeg og alle mine søstre er på plass for å feire. Kommer en supergode sjokoladekake oppskrift iløpet av helgen også. I dag bakte jeg deilige chocolatechip cookies. Da jeg var i Boston i mai, hamstret jeg med meg masse nestle chocolatechips. Yum! Jeg hadde en koffert med mat/baketing og en med treningstøy/klær med meg hjem. Er alltid gøy å kjøpe bakeutstyr i USA + det er MYE billigere!! :) Uansett, ingenting er bedre en en nybakt cookie med et glass melk, noe av det beste jeg kan få :) mmmm

Nestle tool house cookies:

315 gram mel

1 teskje natron

1 teeskje salt

220 gram mykt smør

150 gram sukker

150 gram brunt sukker

1 teskjee vanilje extract/vaniljesukker

2 store egg

350 gram semi-sweet nestle chocolate morsels/sjokoladeknapper

1. Sett oven på 190 grader.

2. Miks sukker, smør og vaniljesukker godt sammen.

3. Tilsett et  egg om gangen og miks til det er godt blandet. Vend inn vanilje extract. Bruk slikkepott i kantene når du mikser, slik at all deigen blir mikset.

4. Bland mel, bakepulver, salt og natron i en egen bolle. Vend blandingen inn i røren.

5. Tilsett sjokoladeknappene, og rør med en slikkepott.

YUM! er ikke cookie dough noe av det beste i verden? er er det også mulig å forme små kuler(la dem stivne i fryseren først), å blande sammen med vaniljeiskrem. Blir det cookie dough ice cream :)

6. Bruk en iskremskje(fåes kjøpt på Clas Ohlson/kjøkkenbutikker) og lag en scoop av røren. Denne er perfekt å bruke, for cookisene blir ca. like store.

Stek i 9- 11 minutter, til de er gull brune.

Server gjerne med et glass iskaldt melk. Noe av det beste synes jeg.

Er superkoselig å pakke inn cookies i cellofanposer med klistremerker. Disse " homemade" klistremerkene er fra Wilton. Prikken over ién.

Håper det smaker,

IV.

Baked cookie with ice cream

God kveld fine lesere,

I dag slår jeg til med to blogginnlegg. Går (nesten) aldri lei av å bake og lage mat. Når jeg baker på jobb, tenker jeg på hva jeg skal lage når jeg kommer hjem. haha. Sånn er det når en elsker å være på kjøkkenet!! :) Jeg er vel ikke den eneste som elsker cookie dough? Kombinasjonen er bare fantastisk! I dag laget jeg baked cookie toppet med vaniljeiskrem til dessert. Blir nesten det samme som cookie dough ice cream, kanskje bedre? ahhh dette er noe som må prøves! Pure yumminess!!

Baked cookies ca. 8 stk:

0.5 dl sukker

1 dl brunt sukker

100 gram smør

1 ts bakepulver

1 ts vaniljesukker

1 stort egg

2.5 dl hvetemel

0.5 ts natron

2 dl sjokoladeknapper. Jeg brukte både hvir og mørk.

vaniljeiskrem

1. Miks romtemperert smør sammen med sukkeret.

2. Vend inn egget og miks videre.

3. Bland hvetemel, natron, bakepulver og vaniljesukker godt sammen.Vend inn i røren.

4. Tilsett sett sjokoladeknappene tilslutt.

Cookie røre må være den beste røren å prøvesmake!! so good!

Jeg brukte disse søte formene fra IB laurens. Et av mine favoritt merker, når det kommer til boller og kopper. Jeg har boller i flere forskjellige størrelser og krus. Perfekt å bake med og så fine. Prisen er også rimlig :)  Disse muffinsformene koster 39 kr stk.

Fyll en cookiescoop med røre i hver form. Jeg laget også noen vanlig cookies også. Stek på 200 grader i ca. 8-10 min.

Topp med vaniljeiskule på toppen. Dryss litt melis som litt ekstra pynt.

Isen smelter ned  i den varme cookies, så er det bare å NYTE!

Du kan også ha en iskule over en cookie også.

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad :)

Love IV.

Delicious Brownie cookies

Happy Sunday lesere,

Solen og familien min fra Bergen har kommet til Oslo på besøk. Superkos! Ved den anledning bakte jeg deilig brownie cookies jeg fant på Donnahay.com.au. Perfekt sammen til kaffen, eller et stort glass kald melk. mmm. Jeg halverte oppskriften.

Oppskrift ca. 6-8 stk

160 gram Mørk sjokolade

20 gram Smør

1 Egg

75 Gram sukker

18 Gram mel

1/2 ts vaniljesukker

1/2 - 1/4 ts bakepulver

1. Ha smør og 100 gram av sjokoladen i en bolle, og smelt det over i vannbad.

Rør godt mens det smelter.

2. Miks egg, sukker og  vaniljesukkeret i ca. 10 min, til det blir en luftig eggedosis.

3. Vend forsiktig inn mel og bakepulver i blandingen, rør forsiktig.

4. Tilsett sjokoladeblandingen sammen med resten av chocolatechipcookisene. Sett blandingen på 10 min nedtelling slik at røren blir fastere.

5. Ta ca. 1 spiseskjee røre per kjeks, å legg på bakepapir. Stek i ovnen på 180 grader i ca. 8- 10 min. Avkjøl på rist.

Server sammen med kaffe eller melk. Er du glad i brownie? bake these!

Nyt søndagskvelden,

Love IV.

Baked cookies with strawberries

God søndag søtinger,

Cookie dough er noe av det beste jeg vet. Til dagens søndagsdessert lagde jeg bakt cookie dough sammen med pisket krem og friske norske jordbær. Yum! Dette sammen med en god kopp kaffe, er en perfekt dessert etter en god søndagsmiddag. Jeg brukte ildfaste former fra Åhlens, denne oppskriften passer til ca. 6-8 former.

Oppskrift ca. 6-8 former.

100 g smør

100 g sukker

100 g brunt sukker

200 g mel

1 stort egg

1/2 teskjee natron

1/2 tsskjee bakepulver

1 teskjee vaniljesukker

200 g valgfrie sjokoladeknapper, jeg brukte både hvit og mørk.

1. Miks smør og sukker sammen.

2. Tilsett egget.

3. Blandmel, bakepulver, natron og vaniljesukker i en egen bolle.

4. Tilsett blandingen med resten av røren og miks videre.

5. Tilsett sjokoladeknappene og miks forsiktig videre.

6. Fordel røren i formene, jeg brukte ca. 1.5 cookiescoops. Stek i ovnen på 180 grader i 15-20 min.

Dekorer med friske jordbær og krem. Iskrem passer også godt til.

Smaker himmelsk, og passer ypperlig som dessert etter en bedre middag.

Disse formene er også fine til å bare servere jordbær i, sammen med litt pisket krem.

Ønsker alle en fin søndagskveld videre.

Love IV.

 

 

Cookies with white chocolate and macadamia nuts

God lørdag lesere,

I dag skal jeg friste dere med deilig cookies. Jeg elsker hvit sjokolade, og laget dermed disse cookiesene med macadamia nøtter. Nøttene ble kjøpt på marked i gamlebyen i Jerusalem. Fun! Elsker å være på marked i utlandet å kjøpe deilig krydder, nøtter og andre bakevarer. Jeg pleier også å kjøpe masse kjøkkenutstyr i utlandet. Fant masse nytt utstyr i Israel, som kommer på bloggen snart :)

Oppskrift på cookies ca 10 - 12 stk.

1 dl brunt sukker

1 dl sukker

3 dl mel

1/2 ts bakepulver

1/2 ts natron

1/2 ts vaniljesukker

100 g romtemperet smør

2 egg

200 g hvite sjokoladeknapper

100 g macadamia nøtter

1. Miks smøret og sukkeret godt sammen med en håndmikser, eller en kjøkkenmaskin.

2. Tilsett et egg om gangen, og miks sammen. Bruk slikkepott i kantene, slik at alt blir godt mikset sammen.

3. Bland mel, bakepulver, natron og vaniljesukker godt sammen i en bolle. Sikt blandingen inn i cookie røren.

4. Hakk nøttene i middels biter, og tilsett nøttene i røren sammen med sjokoladeknappene. Miks forsiktig videre, eller bruk slikkepotte.

5. Lag kuler med en cookiescoop. Fåes kjøpt på Clas Ohlson, eller kjøkkenbutikker.

6. Stek i ovnen på 200 grader, i 12-14 minutter.

Utmerket sammen med kald melk, eller til kaffekos :)

Enjoy!

Om du liker bloggen setter jeg stor pris på kommentarer og deling! :)

Ønsker alle en fin Lørdag!

Cheers Ingrid Victoria.

Chocolatechip cookies with walnuts

Hei dere,

Fått en del nye lesere, super gøy!! Er bare å kontakte meg om det er noen oppskrifter dere ønsker jeg skal lage, eller om spørsmål :) setter jeg pris på. Er i Israel nå. Sol og 30++ grader, lykke!  Herlig å få skikkelig brunfarge. Tenkte å tipse dere om en deilig cookie oppskrift jeg pleier å bake ofte. Perfekt å lage når en får besøk, og ingenting smaker bedre enn nybakte cookies sammen med et kaldt glass melk :) my favorite!

Oppskrift: ca.10-12stk.

100 g brunt sukker

100 g sukker

200 g mel

1/2 ts bakepulver

1/2 ts natron

1/2 ts vaniljesukker

100 g smør

2 egg

200 g sjokoladeknapper

100 g valnøtter

1. Sett oven på 200 grader.

2. Miks sukker, smør og vaniljesukker godt sammen.

3. Tilsett egget, og miks sammen. Bruk slikkepott i kantene, slik at all deigen blir mikset.

4. Bland mel, bakepulver og natron i en egen bolle. Sil blandingen inn i røren.

5. Tilsett sjokoladeknappene, og hakket valnøtter inn i røren med en slikkepott.

6. Bruk en iskremskje(fåes kjøpt på Clas Ohlson) og lag en scoop av røren. Denne er perfekt å bruke, for da blir cookisene ca. like store.

7. Stek i ovnen i ca.12-15 min.

Ha en flott dag videre,

Klemmer fra Ingrid Victoria.

Chocolate Chip Cookies

Happy sunday kjære lesere.

Jeg synes søndag er en perfekt dag å bake på. Søndag er som vanlig en rolig hjemmedag, hva er ikke bedre enn å bake noe godt til familien, venner? Jeg elsker cookies, mitt favoritt bakeverk. En god cookies, skal inneholde masse sjokolade. Det er bedre å spise en super god sjokolade cookies, enn å spise 3 dårlige med lite sjokolade. Synes iallefall jeg. I denne cookien har jeg hvit og mørk sjokolade. Beste som finnes! Jeg pleier å legge egg og smør ut dagen før jeg baker, slik at det er romtemperert. Gir best bakeresulat.

Oppskrift: ca. 12 cookies

200 g Mel

1/2 ts Bakepulver

1/2 ts Natron

1/2 ts Vaniljesukker

200 g Smør

1 Stort egg

100 g Hvit sjokolade

100 g Mørk sjokolade

100 g Brunt sukker

100 g Sukker

1. Sett oven på 200 grader.

2. Miks sukker, smør og vaniljesukker godt sammen.

3. Tilsett egget, og miks sammen. Bruk slikkepott i kantene, slik at all deigen blir mikset.

4. Bland mel, bakepulver og natron i en egen bolle. Sil blandingen inn i røren.

5. Tilsett sjokoladeknappene, og rør med en slikkepott.

6. Bruk en iskremskje(fåes kjøpt på Clas Ohlson) og lag en scoop av røren. Denne er perfekt å bruke, for cookisene blir ca. like store.

7. Stek i oven i ca. 12-15 min

Det beste jeg vet er å servere nybakt cookie, sammen med et iskaldt glass melk. mmm!

Cookies er en hyggelig hjemmebakt gave, å gi vekk til en du er glad i. Jeg pleier å legge cookiesene mine i cellofanposer, som prikken over ién setter jeg på en "homemade" stikker. Super cute!

Ha en fin søndag, og bak noe godt!

Love Victoria.

hits