Verdens beste scones

Har du lyst p ferskt bakeverk til frokost/lunsj? Da er scones det perfekte lage. Deigen trenger ikke hevetid og er bare rre fort sammen. Jeg laget disse godbitene til lunsj i dag. Tilsatte nttmiks bestende av pistasjntter,valntter og tranebr. Perfekt servere om du vil ha en ekstra god lunsj.



Oppskrift 6 scones:(oppskrift hentet fra Godt brd sin fine bakebok)
350 gram hvetemel
90 gram sukker
125 gram mykt meierismr
100 gram ntteblanding fra "den lille nttefabrikken" valgte den lilla posen med pistachentter, tranebr og valntter.
2.5 teskjee bakepulver
1,5 dl lettmelk.

1. Bland samme alle ingredienser. 
2. Elt deigen til all vske er tatt opp og deigen er blandet godt sammen. Deigen skal vre ganske ls, tar kun 1-2 minutter.
3. Ha deigen p melete kjkkenbenk. Del deigen i 6 like store emner. Jeg liker enten lage trekanter eller avlange biter.

4. Pensle med pisket egg. Stek p 210 grader i ca. 15-18 minutter.



Avkjl p rist etter steking.

Server med mykt smr og en god kopp kaffe. 

n kommentar

Victoria Larsen

23.11.2016 kl.14:14

Ser nydelige ut! :-D

Skriv en ny kommentar

, Oslo

http://bloggfiler.no/foodbyvictoria.blogg.no/images/1481578-10-1409922165296.jpg
hits