Toast av speltlompe

Hei dere - long time, no see. Denne frøkna har vært på ferie og tatt fri fra alt som heter blogg og sosialemedier i noen uker, men nå er jeg tilbake. Instagrammen er blitt oppdatert og bloggen skal tilbake til normalen med tre innlegg i uken. Følg meg gjerne på @foodbyvictoriaa 

Tilbake til dagens digge frokost/lunsj. Jeg er vel ikke den eneste som liker å starte uken med litt sunnere retter? Denne toasten slukte jeg. Supergodt, og best av alt så lett å lage. Fyll den med akkurat det du vil; jeg fylte med deilige grønnsaker og mozarella. Mums!

Speltlompetoast (2 stk):
4 speltlomper (jeg liker best Bauer sine)
Tomatpesto
Mozzarella
Litt løk,en neve finhakket spinat og basilikum
4 skinkebiter

1. Smør lompene med pesto. Ha over det du ønsker av grønnsaker. Selv synes jeg spinat, basilikum og løk er en veldig god kombo. Ha på skinke og ønsket mengde ost. Legg den andre lompen over
2. Smør et vaffeljern med litt smør slik det ikke setter seg fast
3. Toast lompene til de blir gyldne, og osten er smeltet. Husk å løfte jernet forsiktig opp tilfelle toasten sitter litt fast

Server med en lett salat og rømme. Yummii!



Ha en fin start på uken - jeg er på vei til jobb og ukens første treningsøkt!
 

Én kommentar

Vilde

10.10.2016 kl.16:46

ååh dette så utrolig godt ut - måå prøves ut, nam <3

Skriv en ny kommentar

, Oslo

http://bloggfiler.no/foodbyvictoria.blogg.no/images/1481578-10-1409922165296.jpg
hits