Toast av speltlompe

Hei dere - long time, no see. Denne frkna har vrt p ferie og tatt fri fra alt som heter blogg og sosialemedier i noen uker, men n er jeg tilbake. Instagrammen er blitt oppdatert og bloggen skal tilbake til normalen med tre innlegg i uken. Flg meg gjerne p @foodbyvictoriaa 

Tilbake til dagens digge frokost/lunsj. Jeg er vel ikke den eneste som liker starte uken med litt sunnere retter? Denne toasten slukte jeg. Supergodt, og best av alt s lett lage. Fyll den med akkurat det du vil; jeg fylte med deilige grnnsaker og mozarella. Mums!

Speltlompetoast (2 stk):
4 speltlomper (jeg liker best Bauer sine)
Tomatpesto
Mozzarella
Litt lk,en neve finhakket spinat og basilikum
4 skinkebiter

1. Smr lompene med pesto. Ha over det du nsker av grnnsaker. Selv synes jeg spinat, basilikum og lk er en veldig god kombo. Ha p skinke og nsket mengde ost. Legg den andre lompen over
2. Smr et vaffeljern med litt smr slik det ikke setter seg fast
3. Toast lompene til de blir gyldne, og osten er smeltet. Husk lfte jernet forsiktig opp tilfelle toasten sitter litt fast

Server med en lett salat og rmme. Yummii!



Ha en fin start p uken - jeg er p vei til jobb og ukens frste treningskt!
 

n kommentar

Vilde

10.10.2016 kl.16:46

h dette s utrolig godt ut - m prves ut, nam <3

Skriv en ny kommentar

, Oslo

http://bloggfiler.no/foodbyvictoria.blogg.no/images/1481578-10-1409922165296.jpg
hits