Høst pannekaker

Høsten har kommet til Bergen by. Norske epler smaker så godt om dagen. Jeg kjøpte med meg et par kilo når jeg var på hytten i Hardanger. Det ble til gode eplepannekaker. Disse er like gode til frokost,kvelds eller å ha med som matpakke.Jeg har byttet ut vanlig med spelt mel for en litt sunnere vri. Nyt disse etter en god tur i skogen. Små hverdagsgleder. 

Oppskrift spelt og eplepannekaker ca.6-7 stk mellomstore pannekaker:
1 eple. De norske er supergode.
2 egg.
1.5 dl speltmel.
1 dl ekstra lettmelk.
0.5 teskjee bakepulver.
0.5 teskjee kanel. Bruker gjerne teskjee om du har glad i kanel.
1 spiseskjee sukker.

1. Skrell og kutt eplet i biter. Jeg stavmikset eplet for å få klumpfri røre. Har du ikke stavmikser kan du raspe eplet istedenfor.

2. Tilsett egg og bland godt. Vend inn det tørre og melken. Rør til en klumpfri røre.
3. Stek pannekakene på middels varme. Jeg bruker å steke i smør.



Eplepannekaker som smaker skikkelig høst. Server med syltetøy, ost eller spis dem som de er.

7 kommentarer

Veronica Reime

06.09.2016 kl.22:46

Du er så flink til å lage så mye godt! Disse må jeg prøve :-D De blir nok en hit hos den lille frøkna også<3

foodbyvictoria

06.09.2016 kl.22:55

Tusen takk Veronica :) disse er supergode! Leser alle innleggene dine, du er en stor favoritt! Ha en super uke videre <3

tirilgrindheim

06.09.2016 kl.22:52

Disse såg kjempe gode ut :D

foodbyvictoria

06.09.2016 kl.22:55

Tusen takk Tiril :) ha en super uke videre. Klem Victoria.

Hege Kristin

06.09.2016 kl.22:58

det så veldig godt ut :D

SiljesWorld

06.09.2016 kl.22:59

Ååh det så kjempe godt ut :D <3

Henriette Celin

06.09.2016 kl.23:05

Hørtes deilige ut <3

Skriv en ny kommentar

, Oslo

http://bloggfiler.no/foodbyvictoria.blogg.no/images/1481578-10-1409922165296.jpg
hits