Grillspyd med masse godt

Inneholder sponset produkt

Grilling er noe av det koseligte jeg vet om. Spesielt om sommeren - samle venner eller familie, lage god mat sammen med de jeg er glad i, og ha det hyggelig sammen! 
Gårsdagens grillmat ble spyd med masse grønnsaker og chorizo pølser fra Stange Kylling. Mmm! Smakte utrolig godt.

Jeg har tidligere skrevet hvor viktig jeg syns det er å ha gode kniver tilgjengelig på kjøkkenet - matlagingen blir ti ganger enklere når du har en god, skarp kniv til å lage mat med. I dag skal jeg tipse dere om kniver fra Victorinox - et av mine favorittmerker! Veldig god kvalitet, og skaftet er av tre som gjør det enkelt og bra å holde i. Det å kutte grønnsaker og andre råvarer går som en lek. Mange kokker bruker også disse i sitt eget kjøkken. Et fint gavetips om du skal i bryllup eller bursdag i sommer:)


Oppskrift 4 grillspyd:
1 pakke chorizopølser fra stange kylling
1 squash
1 kokt mais
1 lite aubergine
1 liten paprika
1/2 rødløk
1/2 gulløk

1. Kutt grønnsakene og pølser i passe store biter, og tre på spydene. Jeg liker å legge det ganske tett slik at du får mest mulig på et spyd. Du må selvfølgelig ikke bruke de samme grønnsakene jeg har brukt - ta de som du liker best, eller lag spyd med ulike grønnsaker på hver ettersom hva de som skal spise dem liker best. Grillspyd er også en fin måte og bruke opp grønnsaksrester på. Jeg brukte pølse fra Stange, som er supergode på smak!Spyd klare for grillen.Koselige sommerkvelder med masse grillkos!

Som tilbehør lagde jeg en fullkorn-couscous salat. Kok opp couscous, hakk i rød- og gulløk, 2 ss grønn pesto, 2 never spinatblader og en liten neve frisk basilikum. Bland ingrediensene godt sammen

Håper det smaker :)6 kommentarer

Charlotte og Sarah

14.07.2015 kl.00:25

Ååh, nam :)
Mmm, så godt det ser ut! Grilling er absolutt er must om sommeren. Selv grilles det aldri grillspyd her i huset, men det er noe jeg absolutt skal foreslå. Takk for super oppskrift! :-)

foodbyvictoria

14.07.2015 kl.13:10

Hei Tiril:) håper det faller i smak. Tusen takk for oppskrift. Hilsen Victoria.

jorgensmatoghverdag

14.07.2015 kl.14:22

Ser kjempegodt ut! Er en stor fan av grillspyd siden det er både veldig godt, og veldig enkelt å lage ;)

Bra innlegg :)

foodbyvictoria

14.07.2015 kl.20:53

Tusen takk Jørgen :) jeg også, sunn og god grillmat.

14.07.2015 kl.23:15

Så herlig det ser ut.

Skriv en ny kommentar

, Oslo

http://bloggfiler.no/foodbyvictoria.blogg.no/images/1481578-10-1409922165296.jpg
hits