Kylling og quinoasalat

Jeg fikk servert en nydelig quinoasalat i Israel. Ble så glad da jeg fant en pakke på Kiwi.Quinoa er stappfull av proteiner og mineraler. Frøene har en nøttaktig og mild smak. Frøene kan smaksettes med krydder, buljong og pesto. Metter godt og er bra for fordøyelsen. Det er et flott alternativ til ris,cocous og den er glutenfri. Godt med salater som metter lenge! Lag gjerne dobbel porsjon så har du til lunsj neste dag.

Oppskrift kylling og quinoasalat for 1:
0.5 dl quionafrø-dobbel mengde vann. Koks om anvist på pakken.
1/2 hjertesalat
1/2 rødløk
5 små cherrytomater
100 gram grillet kylling
1 kvart agurk
1 neve pinekjerner

1. Kok quionaen som anvist på pakken. Lag salaten i mellomtiden. 
2. Bland alt godt sammen når frøene er ferdig.

4 kommentarer

Kristi Pedersen

08.07.2015 kl.12:52

NAM! :D håper du får en skikkelig fin dag! <3

foodbyvictoria

08.07.2015 kl.13:00

Tusen takk Kristi :) nyt dagen du også! Hilsen Victoria

Hanne

08.07.2015 kl.23:08

Snubla akkurat over bloggen din, og denne serien med mat for 1. Eg er student og dette passer Heilt perfekt for meg som bur åleine! Legger link direkte på nettbrettet mitt så eg kan følgje deg vidare :-)

foodbyvictoria

09.07.2015 kl.10:20

Hei Hanne:) Tusen takk så hyggelig å høre, håper du finner masse oppskrifter du liker. Kommer mat for 1 innlegg hver mandag og onsdag. Hilsen Victoria.

Skriv en ny kommentar

, Oslo

http://bloggfiler.no/foodbyvictoria.blogg.no/images/1481578-10-1409922165296.jpg
hits